2777
2789
عنوان

بچه ها ناهار چی درست کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقای باهوش عابر بانکشو گم کرده دارو ندارمون توش بود +پول امانت برادرشوهرم امروزم که جمعه بود نتونس ب ...

فکر کنم برین عابر بانک و شماره حساب بزنین بشه کارت رو سوزوند

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
مهمون داریم ما،مرغ و ماهی شکم پر،باقالی پلو با ماهیچه و فسنجان و سوپ،کشک بادمجون،کوفته تبریزی.

يا خدا

چرا اينقد زياد تدارك ديدي

از كي مشغوول اينايي عزيزم؟!

خسته نباشي البته

جان من است او....
انشالا اخه دوستاش خیلی بیشعورن شک کرده که اونا برداشتن اخه رمزشو میدونن.۱۵۰ پول توشه نصفش امانته .خد ...

بانک سپه تو سامانه اش که میشه اینترنتی کارت رو سوزوند

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
سینا متاسفاته 

عزیزم انشالله چیزی نمیشه صلوات نذر کن من ده تا واست فرستادم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
يا خدا چرا اينقد زياد تدارك ديدي از كي مشغوول اينايي عزيزم؟! خسته نباشي البته

از صبح ساعت 7با مادرم داریم پخت و پز میکنیم😂

ساعت 12تموم شد میزو چیدیم ناهار سرو شد و تموم شد 

جای شما دوستان خالی😆

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
انشالا اخه دوستاش خیلی بیشعورن شک کرده که اونا برداشتن اخه رمزشو میدونن.۱۵۰ پول توشه نصفش امانته .خد ...

ولی خب رمز کارت چیزیه که نباید کسی بدونه  

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹