2777
2789
عنوان

بچه ها ناهار چی درست کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 103 پست

کارگر داشتیم مجبور شدم

پاشم زرشک پلو با مرغ بزارم با اینکه حالم خیلی بد بود .بردم دادم غذاشون الانم اومدم زیرپتووو

منتطرم شوهرم بیاد خبر ناراحتی بهش بدم😢

من مامان شدم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابگوشت با نون سنگک و سبزی خوردن بامجان شکم پاره و دوغ😍

وای نگو

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
کارگر داشتیم مجبور شدم پاشم زرشک پلو با مرغ بزارم با اینکه حالم خیلی بد بود .بردم دادم غذاشون الانم ...

چی شده فاطمه😔

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
کارگر داشتیم مجبور شدم پاشم زرشک پلو با مرغ بزارم با اینکه حالم خیلی بد بود .بردم دادم غذاشون الانم ...

چرا خدانکنه 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

جوجه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مهمون داریم ما،مرغ و ماهی شکم پر،باقالی پلو با ماهیچه و فسنجان و سوپ،کشک بادمجون،کوفته تبریزی.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....