2777
2789

منم روانشناسی دانشگاه غیر انتفاعی آوردم... منم دو دلم که برم یا نرم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه همه دانشگاها مث همن هیچ فرقی نمیکنه از شهریه بگیر تا فضا و درسا و استاداش... زبانم خیلی خوبه برو حتما

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

پارسال یکی از دوستام آورده و رفت. عاشق زبان بود.

من جزو شاگرد درسخونای کلاس بودم حتی فرهنگیان دعوت شدم اما با اون یکی از همکلاسیم هردومون رد شدیم میدونم رتبه سه رقمیه من چهار رقمیه انسانی ولی رتبه زبانم یکم پایین تر بود منم چون زبان علاقه داشتم زبانارو اول چیدم بیشتر تا بقیه رشته ها الان اومدن میگن دولتی آوردن منم میدونم الان ذهنشون درگیره آیا من چی اوردم موندم بگم بهشون نگم و بپیچونم چ کنم

من جزو شاگرد درسخونای کلاس بودم حتی فرهنگیان دعوت شدم اما با اون یکی از همکلاسیم هردومون رد شدیم مید ...

اگ میدونی خیلی صمیمی ای و  میشناسی شون چطوری ان، بگو. اگ از شرایطت  و... خبر دارن. نگی بهتره 

اگ میدونی خیلی صمیمی ای و میشناسی شون چطوری ان، بگو. اگ از شرایطت و... خبر دارن. نگی بهتره

یه گروه داریم منم چن روز آفتابی نشدم قبل اعلام نتایج  گفتم الان میان میگن چی آوردی نیاوردی امروز پیامارو باز کردم یکیشون ک درس اونم خوبه فقط مادوتا فرهنگیان دعوت شدیم دیدم پیام داده فلانی یعنی من آیا چی آورده بعد با ذوقم خودش میگه اقتصاد بورس دولتی اوردم

دوستی که قراره پشت سرت حرف بزنه همون بهتره که نباشه

من با همچنین آدمایی ک در اصل یه عده بالاییشون حسود هستند رفاقتی ندارم فقط در حد همکلاسی این گروهم واسه اینکه یه حالی از هم بپرسیم و اینا چون اگ حالا لفت بدم بد تر میان پشت سر آدم میگن چ خبرشه و ....

یه گروه داریم منم چن روز آفتابی نشدم قبل اعلام نتایج گفتم الان میان میگن چی آوردی نیاوردی امروز پیا ...

اهاا. اگ میدونی یا تجربه ش کردی ک پشت سرت حرف زدن، نگی بهتره.  من خودم میشناسم شون. میدونم پشت سرم حرف میزنن طبق تجربه هام

اهاا. اگ میدونی یا تجربه ش کردی ک پشت سرت حرف زدن، نگی بهتره. من خودم میشناسم شون. میدونم پشت سرم ح ...

اصولا چون شاگرد درس خون بودم همیشه تو هر مقطع و کلاسی ک بودم یسری بهم حسادت میکردن هم مامانم بهم میگف هم خودم حس میکردم حتی یه معلم داشتم میگف اینا بهت حسودی میکنن ک یسری رفتارا رو از خودشون نشون میدن 

من هیچ وقت مغرور نبودم سعی نکردم خودمو بگیرم اما خب اینم از مهربونی دل منه