2777
2789
عنوان

مادرشوهر (بچه ها لطفا بیایین)

433 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها. 

یه سوال داشتم 

ایا تنهایی رفتن به خونه مادرشوهر کار درستیه؟

شوهرم ماهی یک یا دوبار  یک هفته میره ماموریت توی کل دوران عقدم وقتایی ک شوهرم ماموریت بود خونه بابام بودم ولی الان که ازدواج کردیم مادرشوهرم میگه پسرم میره تو بیا پیش من

نمیدونم بدون شوهرم برم کار درستیه عایا؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی نرو صمیمیت زیاد کار دستت میده و خودبخود وظیفه میشه برات

نمیدونم موندم تو دوراهی از یه طرف بدون شوهرم دوست ندارم برم از یه طرفم مادرشوهر میگه بیا تا پسرم بیاد

شایدنری فک کنن از سیاستته یا عروس خوبی نیستی ولی ب نظرم نرو بذاربدونن توروباید با پسرشون ببینن حساب کار ازاولش دستشون باشه ازتجربه خودم میگم تا حرف دیگه ای نباشه

ان مع العسرا یسرا
خداروشکر مادرشوهرم خیلی خوبه ولی نمیدونم چیکار باید بکنم 

من اگه جات بودم برنامه ریزی میکردم یکی دوروز خونه مادرشوهرم بقیش خونه پدرم میموندم.که پیش هردو باشم و دل کسیو نشکونم

خداروشکر مادرشوهرم خیلی خوبه ولی نمیدونم چیکار باید بکنم 

مادرشوهرمنم خیلی خوبه 

ولی کاش از اول زیاد باهاشون صمیمی نمیشدم

خودت اذیت میشی بعدا

انتظاراازت بالا میره

آنچه درفهم توست،مفهوم توست...               
این حرف درست نیست مادرشوهرخوب زیاد هست

من ندیدم مادرشوهرمن تا ی ماه پیش فک میکردم ی دونه هست ولی فک نکنم سیاستمدار تر ازاون باشه ک بتونه اونجوری رل بازی کنه تاهمه خوب بدونن ولی سایه دخالتش توزندگیم باشه

ان مع العسرا یسرا
از من بشنو از مادرشوهرخوب درنیومده بترس از اونیکه خودشو خوب نشون میده

مادرشوهرم خیلی ادم صبوریه و اصلا کاری به کارم نداره نه اینکه دوستم نداشته باشه از رفتاراش متوجه میشم ک دوست داره پیشش باشم تنها نباشه

چرا نری عزیزم اگه خوبن حتنا برو چرا باید اینهمه جبهه گرفت.ازمادرشوهر ی دیو ساختیم بابا بخدا مامانای خودمونم مادرشوهرن دوسداریم زنداداش  خودمون با مامانمون فاصله بگیره نیاد خونمون همش بره سمت مامان خودش نه،همیشه هرکار میکنیم دقیقا از اینطرف قضیه ام بسنجیم مطمینا منطقی تصمیم میگیریم

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه