2777
2789
عنوان

دیشب بهم گفت خفه شو

912 بازدید | 37 پست

ساعت از ۱۱ شب گذشته بود

مهموناشون که دختر و داماداش بودن ۱۰ و ربع رفتند

زنگ زد به شوهرم گفت الان غذامون آماده شده ، بیا ببر

ما شام خورده بودیم

رفت پایین و هیییییی بلند بلند گفت وااای مامان از سر ما زیاده

چقدر زحمت کشیدی دستت درد نکنه 

اومد بالا گفتم الان با یه بوقلمون بریان میاد بالا

تو دستش یه کاسه سوپ بود

سوپ رو گذاشت روی میز

با یه قاشق هم زدم

تمام پس مونده های غذاهای یک هفته قبل داخلش بود

فلفل دلمه ، زرشک ، مرغ ریش شده ، عدس

بهش گفتم این شام امشبشون بوده؟

گفت آره ... گفتم خواهرات و شوهراشون گرسنه رفتند؟

آخه مامانت گفت الان غذا حاضر شد

گفت لابد به اونها حاضری داده

گفتم آهان....

اینو میگفتی از سر ما زیاده؟؟؟ 

گفت خفه شو...

پ.ن ۱ : این شصت و هفتمین باری بود که ته مونده ی غذا رو میفرستاد بالا

پ.ن ۲: تا پسرش اینجوری قدردانی میکنه ادامه دار هم خواهد بود

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

شما هیچ وقت لب به اون غذا نزن بذار همون پسر خودش بخوره 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی خودت غدا درست کنی خبببب

آره فکر خوبیه

چون حتما هر شب و روز منتظرم برام غذا بدن و خودم هیچکاری نمیکنم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بذار بفرسته و فکر کنه داره محبت میکنه
😀💔 همسرت خودش هم اعصابش خرد بوده..اما نمیتونه کاسه رو بکوبونه توی صورت مادرش، شما میتونی کاسه سوپ مادرت رو بکوبونی توی صورت مادرت و بگی نمیخوام؟
😅

شما هیچ وقت لب به اون غذا نزن بذار همون پسر خودش بخوره

پسرش لب نمیزنه 

ده روز بمونه یخچال از گرسنگی بمیره هم لب نمیزنه

نهایت میگه بریز تو سطل

ولی اونجور قدردانی میکنه انگار براش از رستوران خان بابا شیشلیک سفارش دادن

بذار بفرسته و فکر کنه داره محبت میکنه😀💔 همسرت خودش هم اعصابش خرد بوده..اما نمیتونه کاسه رو بکوبونه ...

نه ولی نمیگم از سر ما زیاده

یه تشکر ساده میکنم

کم مونده بود دسته زنجیر زنی راه بندازه واسه تشکر😏

هر موقع چیزی آورد بده خودش بخوره،تو هم خوب گفتی بهش.

منکه چیزی نگفتم

وقتی گفت خفه شو ، خفه شدم

که صدای دعوامونو نشنون شاد بشن