2777
2789
عنوان

این روش پس انداز خوبه بنظرتون

636 بازدید | 31 پست

خانم خانه دار هستم از خودم درامدی ندارم 

جز ماهی 2 تومن که کلا شوهرم بهم میده 

برتمامی مخارجم همیشه کمبود پول دارم 

حالا میخوام یه وام بدارم وام ویپاد بدم دست برادرم که بابتش بهم سود بده با یمقدارش  قسط وام برگردونم یکساله است

یمقدار کمشم میمونه برخودم و خرجام 

میارزه همچین کاری کنم چون حداقل 3 تا 4 تومنش میره پای قسط وام خیلی کم بر خودم میمونه تا یکسال بعد که قسط تموم بشن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خرج کن برلی خودت پس انداز کنی برای کی

اخه عزیزم به پول بیشتری ماهانه نیاز دارم برادرم خودش پیشنهاد داد گفت بعد تموم شدن قسط ثابت هر ماه من برات واریز میکنم 

اما سوال من اینه این پول یکسال نفعی نداره برمن بعد یکسال اما انگار حقوق ثابته

تجربه ثابت کرده هر کی به داداشش پول قرض داده برگشتی نداشته

کارشون سرمایه گزاری تو یه کارخونه اس خوارزم سال‌هاس پولاشونو دادن باهاش کار میکنه اما من چیزی نداشتم بدم

اسی بهترین کارو میکنی عزیزم تا از این کارا نکنی هیچ وقت نمیتونی صاحب هیچی بشی این سرمایه گذاری هرچقد ...

انشاالله که عزیزم تصمیم  خوبی باشه برام شرایط سختی میگذرونیم همسرم تقصیر نداره مریض حاله زیاد نمی‌رساند بیشتر بهمون بده یه دختر 8ساله ام دارم کلی پول لازممونه

بجز قسط وام تو این یکسال چقدر برات میمونه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم با این وام چکار کنم میدونم طلا خوبه مخصوصا در دراز مدت 

ولی خوب با طلا نه میتونم اقساطشو بپردازم نه بعد یکسال ماهانه برام پول میشه