2777
2789
عنوان

کاور مبل چجوری بگیرم بنظرتون پارچه ای یا ژله ای

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 38 پست
مبل های خودم

برا این کاور بگیری بد میشه عزیزم 

من خودم مبلمانم سلطنتی همرنگ مبلای شماست کاور ژله ای گرفتم 

ولی برا شما اگه تشکاش در بیاد یه پارچه خوش رنگ بگیر اوناروپارچه بزار دورش مهمون اومدنی در بیار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبل های خودم

خیلی شیکه عزیزم.  خوشبخت و شاد باشی . ولی به نظرم رو مبل کاور ننداز . زندگی کن . مگه قراره چندسال این مبل و داشته باشی . 

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

بهترین کار اینه که از این شالهای مبل بخری و موقع استفاده یا چیزی خوردن بکشی روش هر وقتم کثیف شد بشوری از هر چی کاورو و روفرشی و هر چیز این مدلی متنفرم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

من ملافه و پارچه اضافه هایی که داشتمو همونجور انداختم روش مهمون میاد بر میدارم 😕 دیگه بنظرم کاور و پارچه نمیخاد 

خودتونید دیگه 

مگر اینکه مهمون اومد برداری

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من کلا با کاور مخالفم ولی خب بچم خیلی شلوغه اینبار مبل ها رو عوض کردم پتو مسافرتی تک نفره تک رنگ گرفتم اونا رو ميندازم که یهو مهمانی چیزی بیاد هم سریع میتونی برداری.بعدش هم پتو ها بعدا به درد میخوره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
الان بنظرتون کدوم بگیرم ۲تا مدل فرستادم یکیش بگید

دومین عکس پارچه ای  هست؟اگه آ ره از این بگیر ژله ای خوب نیست

یه کاور های پارچه ای هستند مدل مبل رو نمی پوشونند و مبا رو از ریخت نمی ندازند از اونا بگیر

وقتی مهمون میاد که باید روکش ژله ای ها رو برداشت

نمیشه که همش برداری بزاری ببین ما رفتیم خونه خواهرم یه هفته بودیم انقد مبلاش می‌نشستیم صدا میداد اخر نشستیم رو زمین خودشونم اونقدر استفاده نداشتن هم اینکه راحتی مبل رو گرفته بود هم همین صدادادنش ادم معذب میشد نمیشد تکون بخوری