2777
2789
عنوان

انتقالی دانشگاه کمککککک

103 بازدید | 9 پست

دوستان کسی نمیدونه دانشگاه تو چ شرایطی انتقالی میده مثلا من ک نیشابور قبول شدم کی و چطور میتونم انتقالی بگیرم ب مشهد اصلا امکانش هس؟ 

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
ازاد رو بلدم فقطازادی اگر راهنمایی کنم

ن دولتی😞مگ فرق میکنه؟ 

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳شرط اصلی داره که باید حتما بکیشو داشته باشی تا مهمانی بدن ، یکی اینکه متاهل باشی ۲- بیماری غیرقابل درمان و خاص داشته باشی۳- قیم پدر مادر باشی

در غیر این صورت مگر اینکه کارنامه سبزت مشهد رو آورده باشی بعد یه ترم جابجا کنی 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

۳شرط اصلی داره که باید حتما بکیشو داشته باشی تا مهمانی بدن ، یکی اینکه متاهل باشی ۲- بیماری غیرقابل ...

کارنامهسبز مشهد اورده باشی ینی چی؟ متاسفانه هیچ کدومو ندارم بیشتر بخاطر اینک مادرم دس تنهاس و ی برادر مریض دارم و ی خانواده پرجمعیت ک مادرم دس تنها از پسش برنمیاد دوس داشتم مشهد باشم تا بتونم کمک حالش باشم، داداشمم خیلی خیلی اذیت میکنه مامانمم خودش کمک درد داره، کاش میشد😞

کارنامهسبز مشهد اورده باشی ینی چی؟ متاسفانه هیچ کدومو ندارم بیشتر بخاطر اینک مادرم دس تنهاس و ی براد ...

با کارنامه سبز میشه فکر کنم همون ترم اول بیافت دنبالش

با کارنامه سبز میشه فکر کنم همون ترم اول بیافت دنبالش

خداکنه بشه، تو رو خدا دعا کن بشه🙏 خیلی نگران مامانمم فقط بخاطر مامانم میخوام برگردم شهر خودم والا من خوابگاه رو ب خونه ترجیح میدم

۳شرط اصلی داره که باید حتما بکیشو داشته باشی تا مهمانی بدن ، یکی اینکه متاهل باشی ۲- بیماری غیرقابل ...

اگه توی کارنامه سبزمون ی شهر رو آورده باشیم میتونیم به عنوان بریم اونجا.؟؟؟؟؟؟؟

و روزی از میانه این ویرانه خواهم رویید:)🌱پرنسس سایت🎀😁

اگه توی کارنامه سبزمون ی شهر رو آورده باشیم میتونیم به عنوان بریم اونجا.؟؟؟؟؟؟؟

اره همون اول ترم پیگیری کن از طریق آموزش دانشگاهتون چون مهلت داره کارنامه سبز نباید مهلت بگذره