دوستان کسی نمیدونه دانشگاه تو چ شرایطی انتقالی میده مثلا من ک نیشابور قبول شدم کی و چطور میتونم انتقالی بگیرم ب مشهد اصلا امکانش هس؟
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۳شرط اصلی داره که باید حتما بکیشو داشته باشی تا مهمانی بدن ، یکی اینکه متاهل باشی ۲- بیماری غیرقابل ...
کارنامهسبز مشهد اورده باشی ینی چی؟ متاسفانه هیچ کدومو ندارم بیشتر بخاطر اینک مادرم دس تنهاس و ی برادر مریض دارم و ی خانواده پرجمعیت ک مادرم دس تنها از پسش برنمیاد دوس داشتم مشهد باشم تا بتونم کمک حالش باشم، داداشمم خیلی خیلی اذیت میکنه مامانمم خودش کمک درد داره، کاش میشد😞
با کارنامه سبز میشه فکر کنم همون ترم اول بیافت دنبالش
خداکنه بشه، تو رو خدا دعا کن بشه🙏 خیلی نگران مامانمم فقط بخاطر مامانم میخوام برگردم شهر خودم والا من خوابگاه رو ب خونه ترجیح میدم