تا حالا نگفتن نزنین نمیگم چرا گفته نیازی به داد زدن نبود بچم اومده میگه فریاد زده گفته لاک نزنین و اینا به نظرتون بهش پیام بده چی بگم بگم نیازی به داد زدن نبود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم به دخترت قوانین رو یاد بده ، بگو لاک اشکال نداره ولی قانون مدرسه اس ، امروز از مدیر شکایت میکنی ،تمام عمرت که نمیتونی راه بیفتی از دخترت حمایت کنی ، حمایتت رو رو بزار واسه موارد مهم ، خوب و بد رو نشونش بده ، مشکلاتش تو جامعه کمتر میشه
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
من میگم دخترم مدرسه قوانین خودشو دارهما اشتباه کردیم قانون مدرسه رو رعایت نکردیم و تو لاک زده رفتی م ...
درستش همینه
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم