2777
2789
عنوان

مشکل دختر کوچولوی یکساله ی من

909 بازدید | 19 پست

کسی از شما بوده که نی نیش خودزنی کنه؟دختر من تازه یکساله شده مدتیه وقتی چیزی رو بخواد که نشه بهش بدیم یا چیزی که دوس نداشته باشه محکم میزنه به سر و صورت خودش نمیدونم باید چه واکنشی نشون بدم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

منم یمدت بچم وقتی چیزیو میخاد خودشو میندازه رو زمین.توجهی نمیکنم .هنوز از سرش نیفتاده.یسال و نیمست

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من يكسالشه وقتي چيزي مطابق ميلش نيس تازه ياد گرفته دراز ميكشه زمين خودشو با پاهاش زمين عقب عقب ميكشه از اينور خونه تا اونور خونه يا هم الكي اداي گريه در مياره اصلا محلش نميدم انگار نميبينم

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

نذار به اون حد عصبانیت برسه

تا حد ممکن خواسته هاش براورده کن

زیاد بهش محبت کن

و باهاش ارووووم رفتار کن

و سرش داد نکش

در هر صورت اگر تکرار کرد هیییییچ عکس العملی نداشته باش

نذار عادت کنه که با اون کار به خواسته هاش برسه

بهش بها نده از سرش میفته

همه دنیای من امیر عباس و امیرحسین و باباشون

پسر منم همینطوره. نه فقط موقع عصبانیت، شیرم میخوره محکم میزنه توی سرش. منم میزنه. مشاور صحبت کردم گفتن اصلا عکس العمل نشون ندین. تا وقتی که به خودشون و دیگران اسیب جدی نمیرسونن، اصلا هیچ کاری نکنین. به مرور خوب میشن

پسر من يكسالشه وقتي چيزي مطابق ميلش نيس تازه ياد گرفته دراز ميكشه زمين خودشو با پاهاش زمين عقب عقب م ...

بهتر شده با بی توجهی؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
پسر منم همینطوره. نه فقط موقع عصبانیت، شیرم میخوره محکم میزنه توی سرش. منم میزنه. مشاور صحبت کردم گف ...

آخه صورتش رو زخمی کرده 

بهتر شده با بی توجهی؟

اره خيليييي بهتر شده وقتي هم يادش مي افته اين حركت ندت زمانش كمتر شده 

چون ميبينه خودشو بكشه هم نههههه كه نه 

بچه با تربيت درست شيرين ميشه بدم مياد از بچه لوس مخصوصا پسر

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
نذار به اون حد عصبانیت برسه تا حد ممکن خواسته هاش براورده کن زیاد بهش محبت کن و باهاش ارووووم رفت ...

رفتلر من و همسرم بهش طوریه که از نهایت محبت هم گذشته خیلی خیلی مراعات میکنیم و تمام خواسته هاش رو سریع برآورده میکنیم ولی هرروز بیشتر از من فاصله میگیره و به طرف پدرش کشیده میشه و خواسته هاش رو هم اینجوری بیان میکنه

وووای پس این یه چیز ویروسیه بین بچه ها😆😆😆😆😂😂😂😂😂😍😍😍

پسر منم ۲ یالشه چیزی بهش ندم چنان سرشو میکوبه من مغزم جا به جا میشه 

من هر بار این کارو کرد بردمش تو اتاق ۲ دقیقه صبر کردم بعد اوردمش بیرون و تو این شرایط اصلا نگاهش نکروم چون وقتی یکم ببینه محل نیدم شدید تر میشه

الان کمتر سر میزنه ولی جیغ میکشه واقعا دیگه موندم چه کنم باهاش

پس تقریبا میشه گفت مشکل خیلی هاست ممنونم باید با یه مشاور مشورت کنم

تا زمانیکه کار خطرناک نمیکنه و به خودش صدمه نمیزنه باید بی تفاوت بود.و ندید گرفت.

بچه ها خیلی باهوشن .اینجوری پدر و مادر در فشار میزارن تا به خواسته هاشون برسن.اگه براشون عادت بشه خیلی سخت بعدا میشه بهشون نه گفت.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.