2777
2789

سلام من ۲۸ سالمه دو سال ازدواج کردیم وضع مالی مون اصلا خوب نیست بنظرتون بچه اوردن تو اوضاعی که هیییییچ پس اندازی شوهرم نداره و هرچی در میاره میره جای قسط و قرض و خرج خونه درسته؟؟؟خودم درآمد اندکی دارم در حد خریدن لباس برا خودم اما دلم میخواد هزینه زایمان ...رو همسر بده دیگه بیاین از تجارب تون بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافی هربار ۱۵۰۰

ازمایش ۱۴۰۰

ان تی بالا باشه ده میلیون و ۶۰۰

خوراکی مقوی هر روز 

داروها ۷۰۰ هربار 

ویزیت دکتر ۲۰۰تا ۳۰۰

زایمان ۱۰ ت تا ۳۰ ت

این وسط تهول و بستری شدن درمانگاه شبی ۵۰۰تا ۲ ت 

دیگه خودت بشین حساب کن 

اینجانب یک عدد حامله 

سونوگرافی هربار ۱۵۰۰ازمایش ۱۴۰۰ان تی بالا باشه ده میلیون و ۶۰۰خوراکی مقوی هر روز داروها ۷۰۰ هربار وی ...

ای جانم مبارک باشه پس شماهم قبل بارداری حساب کتاب کردی فک کردم فقط من انقد مشغوله ذهنم! این هزینه هایی که گفتی دولتی یا خصوصیه؟

عزیزم دوران بارداری خیلی خرج و مخارج داره ار تغذیه و لباس بگیر تا دارو و دکتر و سونو بعدشم هزینه زایمان و هزینه خود بچه به نظرم حداقل یک سال یه مختصر پس اندازی کنید و یا قسط هاتون رو سبک تر کنید و یا خودت یه شغل با در آمد بهتر داشته باش بعد یک سال اقدام کن 

ینی چی نشنیدم تاحالا

تخمکاتو بالغ میکنن بد برای ذخیره سازی خارج میکنن فریز میکنن 

زمان‌ مناسب تخمک فریز با اسپرم لقاح میدن  بعدش‌

برای لانه گزینی میزارن تو رحمت 

خوبیش اینه تا ۱۰۰ سالگی هم تخمکات هس و فعالهه هر زمان‌بخوای