2777
2789
عنوان

چند شب پیش خیلی کفر گفتم

161 بازدید | 17 پست

تا 5 صب بیدار موندم

صدبار گفتم تو دیگ خدای من نیستی

هیچی نمیخام ازت دیگ

گفتم دیگ بهت اعتقادی ندارم

شده تو همچین موقعیتی باشین یه چیزی بخاین از ته دل خدا بهتون نده بعدا حکمتشو بفهمین؟

اگ اره میشه تعریف کنین

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم اگه وجود داری اگه واقعا هستی یه نشونه ای یه چیزی بفرستاما هیچیشاید رو برگردونده ازم کلانمیدو ...

الهی عزیز دلم

منم همین حسو دارم مثل خودت  

...

خیلی خستم منم این روزا اینجوریم 

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

آره یه شب خیلی داغون بود با خدای خوبم بحثم شد چند ساعت بعدش معجزه دیدم..... اشک تو چشام جمع شد یادش افتادم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

توبگو چی میخوای ... 

خدایا منو ببخش  بغض کردم ... من خیلی بنده ی بدی ام   من بهت ج حرفا نزدم چ قد   انکارت کردم و ازت ایرادگرفتم ک من و ب شوهرم برسون   با هزارقسم و ایه  رسوندی و دل ب دل من دادی   ۷ ساله یروز خوش ندیدم  طلاق گرفتم و اثارش تا ابد باهامه   تومیدونستی ک ب صلاحم نیست و اصرار های وحشتناک من  بخاطر ادم بی ارزششششش  چ شبایی ک تا صب اشک میریختم و قسمت میدادم هم تورو ناراحت میکردم هم خودمو عذاب میدادم   خدایا ترو ب امام حسین ک واسه جفتمون عزیزه   منو ببخش 😔 من راضی ام به صلاح و مصلحت تو   هرچی توبگی هرچی تو بخوای  فقط همون  من ❤

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

منم واقعا خستمخیلی نا امیدم

منم دلم میخواد بمیرم

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
دقیقا منم همین حس رو تجربه کردم منم دیگه خدایی ندارم حالا حکمته یا چی متنفرم از چنین حکمتی چرا انقدر ...

واقعاااا

چرا این همه بد بختی

پس کی رو

ی خوش ببینیم

...

توبگو چی میخوای ... خدایا منو ببخش بغض کردم ... من خیلی بنده ی بدی ام من بهت ج حرفا نزدم چ قد ا ...

ای وای عزیزدلم

چقد بده به عشقت برس ی و بفهمی نباید اینطور میشد  

برات کلی دعا میکنم با همسرتون به خوشی زندگی  کنید

امیدوارم بهترینارو ببینی

...

آره یه شب خیلی داغون بود با خدای خوبم بحثم شد چند ساعت بعدش معجزه دیدم..... اشک تو چشام جمع شد یادش ...

کاش خدا یه نگاهیی هم به بنده های دیگش بکنه

خودش از دلم خبر داره

چشبای تا صب باهاش حرف زدم گریه کردم

یه چیزخاستم ازش گفتم از عزیزات طلب میکنم از امام رضا چقد طلب کردم

چقدر نذز و نیاز کردم

کلی صدقه

گفتم همینیهب ار خاستمو براورده کن بخاطر حال دل مادر مریضم ک الان اینطورداغون نبینمش

...

توبگو چی میخوای ... خدایا منو ببخش بغض کردم ... من خیلی بنده ی بدی ام من بهت ج حرفا نزدم چ قد ا ...

خدایا هر چی به صلاحمون هست و برامون رقم بزن

الهی من تسلیم امر الهی هستم 

خدایا به داده و ندادت شکر ،که داده ات نعمت و نداده ات حکمت ی هست که ما نمیدانیم