2777
2789

من پرستارم ولی تا جایی که میدونم بهت میگم. بازار کارش محدوده. شغلش هم جوریه که خیلی سرپایی. دو جوره سیرکولر و اسکراب.کارتون اینجوریه که سوچر می‌زنید و ازین جور کارا. پزشکا هم زیاد رفتارشون جالب نیست حین جراحی

من پرستارم ولی تا جایی که میدونم بهت میگم. بازار کارش محدوده. شغلش هم جوریه که خیلی سرپایی. دو جوره ...

ببخشید اوناهاام مثل شما شیفت دارن؟؟

بیمارستان شیفتاشون رو انتخاب میکنه.میشه شیفت کمتر برداشت

ساعت کاریشون چجوریه هر روز عمل دارن ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اوناهاام مثل شما شیفت دارن؟؟بیمارستان شیفتاشون رو انتخاب میکنه.میشه شیفت کمتر برداشتساعت کاری ...

بله بعضی بیمارستان شیفت دارن. نه نمیشه تا یه حدی‌ش موظفی و اجباریه

من دانشجوی اتاق عملم 

کار ما توی اتاق عمل کمک به جراح برای انجام جراحی به صورت صحیح و استریله بعضیا به خاطر اطلاعات کمشون فک میکننع ما فقط ابزار میدیم دست جراح😶😂 این فقط یک درصد کار ما هستش ما همراه با جراح جراحی میکنیم 

توی هر اتاق عملی وجود دو کارشناس اتاق عمل در دو نقش اسکراب و سیرکولر واجبه که نقش سیرکولری و اسکرابی چرخشیه

سیرکولر حفظ حریم بیمار،نوشتن پرونده،چک کردن ابزار و دستگاه ها، شمارش گاز ها،تحویل نمونه های بافت بیمار در قالب یه بافت حفاظت شده به پاتولوژی،پوزیشن دادن بیمار

اسکراب همراه با جراح دست میشوره میره سرعمل همراه با جراح جراحی میکنه،نیاز کادر و در حین عمل باید فراهم کنه زدن بخیه انتهایی،پانسمان،درن گذاری،تزریقات حین جراحی از جمله وظایفه اسکرابه

از خوبی های این رشته اینه که با همراه مریض در ارتباط نیستی و اکثرا مریضا بیهوش و یا بی حس ان و سختی سر و کله زدن با اونارو دیگه ندارید

شیفت شب دارید ولی خب درکل هم شیفتای شب هم سایر شیفتاتون خیلی سبک تره نسبت به پرستاری

یه شغل پرهیجانه و دچار روزمرگی نمیشید

امکان اد شدن و درآمدهای خیلی بالاتر و دارید

از معایبش بخوام بگم ممکنه توی یه عمل خیلی سرپا بایستید 

با خون و بافت بیمار سروکار دارید پس نباید ترس داشته باشید یا حالتون بد بشه

ممکنه صحنه های دلخراش مثل چاقوخوردگی و... رو ببینید

مثل اکثر شغل های کادر درمانی مثل پرستاری کار زیاد و حقوق کم در مقابل زحمت زیاد و دارید 

حقوق رشته های پیراپزشکی مثل اتاق عمل، پرستاری،هوشبری و... در صورت استخدام شدن و یا حتی قراردادی تقریبا به یک اندازه اس و میانگین از ۱۲ تا ۱۸ تومنه البته توی هر شهر و هر بیمارستان فرق میکنه یکم

توی رشته اتاق عمل اگه بتونید مهارت و کار خودتونو اثبات کنید و یخرده هم خوش شانس باشید میتونید اد جراح باشید یعنی با یه جراح بخصوص کار کنید و برای هر جراحی از جراح حقوق دریافت کنید که در این صورت درآمدتون بیشتره و سقفش مشخص نیست

مثلا خودم کسی و میشناسم از این رشته که درآمد ماهیانه اش نزدیک ۲۵۰ میلیونه

درمورد مهاجرتم فرصت مهاجرت رشته خوبه ولی اگه قصدتون برای مهاجرت خیلییی جدیه پیشنهادم پرستاریه چون امکان مهاجرتش آسون تره

در کل بازار کار خوبی داره و بعد از طرح میتونید آزمون استخدامی بدید و رسمی بشید یا پیمانی و قراردادی کار کنید که تفاوت درآمدشون تا جایی که میدونم زیاد نیست

من دانشجوی اتاق عملم کار ما توی اتاق عمل کمک به جراح برای انجام جراحی به صورت صحیح و استریله بعضیا ب ...

ممنونم ازتون 

میشه لطفاً بگید اگه بیمار مدفوع یا ادرار کنه کار تکنسین اتاق عمله که تمیز کنه ؟؟

درسته که میگن جراح ها اصلا رفتار خوبی باهاشون ندارم و تحقیرشون می‌کنن؟؟؟؟؟

و میشه لطفاً راجع به شیفتاش بگید چند روز در هفته باید کار کنن

در طول روز چندتا عمل باید انجام بدن ؟

میشه ساعت کاریشونو کمتر کرد ؟

ازتون خواهش میکنم خواهرانه جواب بدید خیلی تو تصمیم گیری من تو آیندم تاثیر داره

ممنونم ازتون میشه لطفاً بگید اگه بیمار مدفوع یا ادرار کنه کار تکنسین اتاق عمله که تمیز کنه ؟؟درسته ک ...

نه کار نیروی خدماته 

واقعا ربطی نداره به یه دکتر بستگی داره شما ممکنه پزشکم باشی پزشک سال بالاییت یه آدم بدرد نخور باشه تحقیرت کنه یا توی بخش با پرستار این رفتار و داشته باشه کلا منظورم اینه به رشتت بستگی نداره

ودرکل به طور واضح من ندیدم پزشکی توی اتاق عمل بچه های اتاق عمل یا بیهوشی و تحقیر کن

شیفتا هم خب یه موضوع خیلی پیچیده اس بستگی داره بیمارستان دولتی باشه یا خصوصی شلوغ باشه یا خلوت به سابقه ام بستگی داره ولی اکثر شیفتاش صبح تا ظهره

ممکنه صبح تا عصر و یا شیفت شبم باشه که تعدادشون کمتره

تعداد عمل مطرح نیست شما اگه شیفت صبح باشی یعنی حدود ۷تا۲ مسئول اتاق عمل اتاقی که شما باید داخلش باشین و مشخص می‌کنه و شما موظف هستید تا اون ساعت هرچندتا عملی که اومد انجام بدید حالا یا اسکرابید یا سیرکولر

اگه ساعت ۲ام شد و عملی تموم نشده بود با همکار شیفت عصرتون جابجا میشید

ممکنم هست توی یروز عملی اتاق شما نیاد و یا مثلا از ساعت۱۰ شروع بشه

شیفتای عصر و شبم. اصولا خیلی خلوته 

ممنونم ازتون میشه لطفاً بگید اگه بیمار مدفوع یا ادرار کنه کار تکنسین اتاق عمله که تمیز کنه ؟؟درسته ک ...

ساعت کاری و نمیتونید کم کنید مگه اینکه عمل نباشه(اصولا شیفت عصر و شب) و زودتر آف بشید

۹۰درصد مواقع اصلا شیفت شب عمل نیست و پرسنل میخوابن مگه اینکه یه عمل خیلییی اورژانسی بیاد که نشه تا صبح صبر کرد

خانم عزیز،میشه بهم لطفاً بگید از رشته شما میشه به پرستاری تغییر رشته داد (بدون توجه به کارنامه سبز)ی ...

بعضی وقتا اگه بیمارستان کمبود نیرو داشته باشه و خود فرد اوکی باشه ممکنه به عنوان پرستار توی یسری بخشا ازشون استفاده کرد

خانم عزیز،میشه بهم لطفاً بگید از رشته شما میشه به پرستاری تغییر رشته داد (بدون توجه به کارنامه سبز)ی ...

ارشدم میتونید شاخه های پرستاری بگیرید بعد توی یسری بخشای خاص کار کنید

نه کار نیروی خدماته واقعا ربطی نداره به یه دکتر بستگی داره شما ممکنه پزشکم باشی پزشک سال بالاییت یه ...

سلام و ادب عزیز

خدا قوت 

راستش داشتم در مورد این رشته تحقیق می کردم دیدم شما در مورد این رشته خیلی خوب اطلاعات می دید و با محبت و صبوری پاسخ می دید

خیلی لطف بزرگی به من می کنید اگر به سوال کنم پاسخ بدید

من بزرگترین مشکلم با این شغل اینه که میگن بعد از عمل،تکنسین اتاق عمل باید تمیز کنه سطوح و اینا رو...میشه این موضوع رو کامل برام توضیح بدید

و اینکه شیو ناحیه عمل هم با تکنسین اتاق عمل هست...این هم برام بیزحمت توضیح بدید

تروخدا اگر پیامم رو دیدید پاسخ بدید...ممنون