امروز مادرم میخواست نماز بخونه چادرش بوی گل محمدی گرفته بود نه عطری داریم توی خونه نه هیچی نه جایی باهاش رفته ،،،،برای شما پیش اومده؟؟؟من تا خودم بوش رو استشمام نکردم باورم نشد ،،،خیلی عجیبه برای من و مادرم ،،اون میگه دور از جونش یعنی میخواد زبونم لال بمیره ،،،،تجربه ی مشابه دارید؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حس میکنم بوی عطرتنش و بوی مهر پیچیده یه بویی شبیهش درست کرده
دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
آره یادمه بچه بودم چادر نمازم که برا جشن تکلیفم بود داخل کیف کیفم داخل کمد بالا تو راه پله بود یه بار میخواستم باهاش بازی کنم بازش که کر م بو گل محمدی میداد بردم مامان نشون دادم اونم تعجب کرده بود
عموی مامانم وقتی فوت شد دختر عموی مامانم میگف یک آن یک بوی طبیعت سرسبزی و بوی خیلی ناب توو خونه پیچید میگف هممون معطل موندیم این بود از کجاست کی عطر زده