2777
2789
عنوان

حیف وقتم که با حمالی میگذره

737 بازدید | 41 پست

تمام خانوما دنبال هدف و ارزوهاشونن بعد من هر روز دارم ی کار تکراری رو انجام میدم من هر روز صبح مثل ی حمال اتاق دخترمو جمع میکنم همینکه از مدرسه اومد میگه میخام بازی کنم همه چیزا رو میریزه دیگه خسته شدم از بس تشر رفتم چیزی عایدم نشد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی... عزیزم الان دخترت بزرگه ماشالا حتما به فکر تفریح و کار مورد علاقه خودت باش که دنبال کنی بهم ریختگی خونه های بچه دار هم طبیعیه 

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

چرا شما تمیز کنی بذار خودش تمیز کنه 

بگو وقتی بازیت تموم شد جمشون کن 

اگه هم نکرد اسباب بازی هاشو بذار داخل کارتن و جمشون کن بگو چون ریخت و پاش میکنی جمش کردم 

پسر من ۳ سالشه یکماه اسباب بازی هاشو نیاوردم پایین تا اینکه ادب شد و حالا جم میکنه بعد بازیش

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اتاقش رو جمع نکن

بهش مسئولیت بده بگو هرکاری دوس داری بکن توی اتاقت ولی پنجشنبه صبح که میشه اتاقت باید تمیز و مرتب باشه وگرنه هرچیزی که سرجاش نباشه رو میریزم دور

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الهی... عزیزم الان دخترت بزرگه ماشالا حتما به فکر تفریح و کار مورد علاقه خودت باش که دنبال کنی بهم ر ...

مگه وقت میکنم صبح پا میشم میگم دو کلمه درس بخونم برا استخدامی چیزی نگا دور برم میکنم تا مثل جهنمه نمیتونم دل بدم ب درس تا پامیشم جمع میکنم نهار درست میکنم از مدرسه برمیگرده خانوم میریزه عصرم خو همش باید مشق بگم و درس بپرسم این زندگی منه

اتاقش رو جمع نکنبهش مسئولیت بده بگو هرکاری دوس داری بکن توی اتاقت ولی پنجشنبه صبح که میشه اتاقت باید ...

اره الان اینقدر داد زدم کل بدنم میلرزه گفتم من دیگه اتاقتو جمع نمیکنم اگر خودتم جمع نکردی همرو میریزم دور

کارت مقدسه ،نگهداری از فرشته ای که خدا بهت داده ،،،بعد دقت کن تموم کار دنیا بر مدار تکرار و تکرار ،،،،،،من اداره هستم با کلی خانم شاغل سرکار دارم ،خانمها بدو بدو تلاش میکنند درس میخونن و  آقایون رو کنار میذارن شاغل میشن اداره استخدام میشن ،بعد ۵ سال کم کم شل میکنن بعد ده سال منتظر بخشنامه های معجزه وار هستند زودتر بارنشسته بشن و همیشه توی حرفهاشون میگن اگه بخشنامه بیاد که فلان بشه شامل من میشه و خودم رو بازنشسته میکنم ،یعنی میگم توی شاغل بودن هم خبر خاصی نیست .

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

قانون بذار عزیزممنم دوتا دختر دارم ولی خودشون میدونن باید بعد بازی اتاقشونو مرتب کننبعد از مدرسه هم ...

دختر من سرکش شده قبلا خیلی مرتب بود الان دیگه نه میریزه میگه خستم جمع کنم

پس من چی خونم ی ساعتم تمیز نیست دستام جون نداره بسابم اعصابم ضعیف شده بخدا توان ندارم

یه مدت بیخیالش باش ولی نزار بیرون از اتاق بازی کنه 

یا وسیله ای که میدونی خیلی احتیاج داره رو یجا قایم کن اگه ازت خواست بگو بگرد پیداش کن تا متوجه بی نظمی بشه

تو مثل خون تو رگهامی من از حس تو سرشارم a💙

تو یوتیوب سرچ کن که با ترفند عادتش بدی خودش مرتب کنه و اینکه انقدر حرص تمیزی رو نخور فقط شما که تو اون خونه زندگی نمیکنی. همه موظفن. 

سالیان ساله که انرژی میخونم با کارتهام ;)♡ اگر نیاز داشتی انرژیت رو بخونم @tarotakasha444 تو تلگرام پیام بده🍀

تو باز واسه دخترت اینکارارو می‌کنی من واسه پسر مردم چون مادرشوهرم هیچی یاد پسرش نداده   

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد