2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرییین منم ذخیره بودمکجا؟

ذخیره حتما میارم ؟آخه ذخیره ردیف 17پرستاری آزاد شدم و بهداشت روزانه آوردم زنگ زدم گفتن تخلفه و جریمه باید بدی اگه بهداشت ثبت نام کنی بعد که نتیجه پرستاری اومد پرستاری بری و انصراف کلی طول میکشه و جریمه 30 میلیونه داره الان مطمئنی پرستاری آزاد میارم ؟که ثبت نام نکنم بهداشت رو یه شهر کوچیک میترسم بگم شناسایی شم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

افرینننناگر میتونی حتما حضوری برو برای ثبت نام

شما دخیره چندم چه رشته ای بودین آوردینش ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ذخیره حتما میارم ؟آخه ذخیره ردیف 17پرستاری آزاد شدم و بهداشت روزانه آوردم زنگ زدم گفتن تخلفه و جریمه ...

معمولا ذخیره ها ثبت نام میشن مخصوصا اگه ذخیره های اول تر باشی

من فکنم ذخیره 7 بودم خیلیم استرس کشیدم 

ولی طول کشید تا مشخص شه ثبت نام قطعیم 

با یه مشاور مشورت کن به نظرم

اخه بدون ازمون انتخاب رشتع نکردم

دانشگاه علمی کاربردی بری اصلا انتخاب رشته نمیخواد

اگر صرفا میخوای بری دانشگاه این خوبه

اگه نه برو یه حرفه یاد بگیر

معمولا ذخیره ها ثبت نام میشن مخصوصا اگه ذخیره های اول تر باشیمن فکنم ذخیره 7 بودم خیلیم استرس کشیدم ...

چه مدت  بعد اعلام آمادگیت  پیامک قبولیت اومد ؟

من حضوری رفتم دو سه بار فکنم تا اوکی شد

من یه بار رفتم فقط گفتن اعلام آمادگی بگن فامیلمونم فرستادم چند تا سوال کرد حضوری برم چی بگم ؟؟؟