بچه ها ایا میشه تاقبل از 7یا8هفتگی که زمان تشکیل قلب جنین هست رشد جنین متوقف بشه وبه اونجاهانکشه تروخدا راهنماییم کنید دارم ازاسترس میمیرم که نکنه بچم رشدش متوقف شده باشه هفته پنجم هستم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تکرر ادرار واسه زمانیه که رحم بزرگتر میشه الان خیلی کمه تازه پنج هفته ست اندازه کنجد میمونه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دوست خوبم شما تو دوره بارداريت آنتى بيوتيك نخوردي؟ من عفونت ادرارى دارم يه دوره سفالكسين خوردم دور ...
عزیزم من چون دوقلو دارم از اول بارداری تا حالا درگیرشم سفالکسین هر ۱۲ ساعت میخوردم بعد زیاد تاثیری نداشت ی قرص دیگه هر ۶ ساعت میخورم نگران نباش هیچ مشکلی پیش نمییاد عزیزم دکترت کارش درسته
دوست خوبم شما تو دوره بارداريت آنتى بيوتيك نخوردي؟ من عفونت ادرارى دارم يه دوره سفالكسين خوردم دور ...
نگران نباش عزیزم تنها انتی بیوتیکی که در دوارن بارداری مجازه سفالکسینه. من انفولانزا شدم و مجبور شدم استفاده کنم دکترم هم خیلی حاذقه و گفت ایرادی نداره حتما استفاده کن اما وقتی علایم بیمار ی قطع شد دیگه نخور. شما هم نگران نباش. عفونت ادراری رو درمان کنی خیلی بهتره تا نگران مصرف قرصت باشی. عفونت ادراری و واژنی اگه درمان نشه به جنین اسیب میزنه پس بهتره بیشتر به فکر درمانت باشی و به دکترت اطمینان کنی