2777
2789
عنوان

توقف رشدجنین

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 31 پست

اره چون مقداری مسکن داره تازه میای ماههای بالاتر علائمت شدیدتر میشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکرر ادرار واسه زمانیه که رحم بزرگتر میشه الان خیلی کمه تازه پنج هفته ست اندازه کنجد میمونه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
باشه چشم...دعا کن برام بچم سالم بیادبغلم

انشالله فقط استرس نداشته باش خیالت راحت 

ببین منظور از نخوردن چیزی مصرف بی رویه اونه من هم کالباس خوردم هم سدسیس هم نوشابه ماشالله بچه سالمه ...

دوست خوبم

شما تو دوره بارداريت آنتى بيوتيك نخوردي؟ من عفونت ادرارى دارم يه دوره سفالكسين خوردم

دوره بعد گفتن سفيكسيم بخور

رفتم داروخونه بهم نداد وقتى فهميد باردارم. واسه اونايى كه خوردم ناراحتم

نگرانم

شنيدم خيليا دچار عفونت ادرارى ميشن و ميخورن

چرا من واسه سینوزیتم سفکسیم خوردم عموم پزشکه گفت ایرادی نداره

دوست خوبم شما تو دوره بارداريت آنتى بيوتيك نخوردي؟ من عفونت ادرارى دارم يه دوره سفالكسين خوردم دور ...

عزیزم من چون دوقلو دارم از اول بارداری تا حالا درگیرشم سفالکسین هر ۱۲ ساعت میخوردم بعد زیاد تاثیری نداشت ی قرص دیگه هر ۶ ساعت میخورم نگران نباش هیچ مشکلی پیش نمییاد عزیزم دکترت کارش درسته

دوست خوبم شما تو دوره بارداريت آنتى بيوتيك نخوردي؟ من عفونت ادرارى دارم يه دوره سفالكسين خوردم دور ...

نگران نباش عزیزم تنها انتی بیوتیکی که در دوارن بارداری مجازه سفالکسینه. من انفولانزا شدم و مجبور شدم استفاده کنم دکترم هم خیلی حاذقه و گفت ایرادی نداره حتما استفاده کن اما وقتی علایم بیمار ی قطع شد دیگه نخور. شما هم نگران نباش. عفونت ادراری رو درمان کنی خیلی بهتره تا نگران مصرف قرصت باشی. عفونت ادراری و واژنی اگه درمان نشه به جنین اسیب میزنه پس بهتره بیشتر به فکر درمانت باشی و به دکترت اطمینان کنی

عزیزم منم هفته ۷طبق تاریخ پریودی رفتم سونو گفت ۵هفته است.دکترم گفته شایدپوچ باشه ۳هفته دیگ بیا الان ...

دوستم منم رفتم سونواخر ۸ گفته جنین ۶ هفته و چهار روزشه رشدش کمه .گفتم هفته دیگه برم به نطرتون امکان داره رشد کنه .من نامنظم بودم

من عضو قدیمی nasrin213هستم ‌😊😊😊