2777
2789

تو مدرسه دو تا رفیق داشتم که الان سر یه بحث مزخرف باهاشون بهم زدم. بهم تیکه مینداختن و بحث گذشته رو پیش میکشیدن و همش من باید میرفتم کلاس اونا و همش بهم بی توجهی میشد و خلاصه الان تو مدرسه تنهام و هیچکسی نیست باهام باشه و خودم با این موضوع مشکلی ندارم اما اینکه بقیه نسبت بهم ترحم داشته باشن خیلی اذیتم میکنه. سعی میکنم با بقیه دوست باشم اما اونا دوستای خودشونو دارن و انگار خیلی مایل نیستن. و شب و روزم شده بغض و گریه و میشینم با خدا درد دل میکنم که اونم صدامو نمیشنوه. اینم بگم که درسم خوبه و با بچه ها اوکیم و هیچ مشکلی ندارم ولی خب. 

💗

بخد رفیق ب هیچ دردی نمیخوره من الان ازدواج کردم رفتم دوستیا چی شدن؟؟؟؟؟هرکسی رفت سر خونه زندگیش 

الان رفاقتم بدرد نمیخوره فقد خودت و خدات همین

تنهایی بهتره بخدا از منی ک عاشق رفیقام بودم و همه جوره هواشون داشتم بهت میگم تهش تنهایی رفاقت بدرد هیچی نمیخورهههههه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب پروفایلی نکنه دو تا رفیقاتن  

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

امیدوارم یکی باشه دلداریم بده چون واقعا کسی رو ندارم.

عزیزم‌منم ادمی نبودم با هرکسی اخت بگیرم و همین بود که تنها بودم بیرون مدرسه رفیق داشتم ولی از بچه های کلاس خوشم‌نمیومد خودتو تخس نگه دار یه جور وانمود نکن تنهایی افسرده ای زنگ تفریح شد کتابو بگیر دستت حتی شده یه رمان ببر تو حیاط بخون یا بشین برای خودت جملات انگیزشی بنویس در عین حال هم بقبه میبینن خودت پرتلاشی و نیاز به دوست ننمیبینی حس ترحمم نخوااهند داشت به جاش درستو بخون این‌دوستا و رفیقا واسه یه دورن ادم که بزرگتر میشه میاد دانشگاه مثل من رفیقایی پیدا میکنه که هم ماندگارن هم اهل بچه بازی نیستن ولی باید حواس جمع انتخاب کنی