2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11134 بازدید | 305 پست
حال ماهایی که خیانت دیدیم چطور خوب میشه؟من برای بار دوم نمیتونم پاشم نشستم و فلج شدم

خوب نمیشیم فقط سرد میشیم 

عادت میکنیم 

یخ میزنیم 

مثل من .....

من هرشب ارزو میکنم دعا میکنم صبح که از در میره بیرون جنازش بیاد دیگه خبری از عشقم بهش نیست بود و نبودش مهم نیس چقد دلم میخواد الان خبر بیاد که تو جاده تصادف کرده و مرده 🖤🥀

خدایا ب بزرگیت قسم خبر مرگش رو بیارن 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

بار اول با یه نفر چند سال بودحالا فهمیدم دنبال زنهای خیابونی هست و صیغه... و منی که زیبایی ام زبانزد ...

عزیزم مشکل از شما نیس اون لیاقت نداره ببخشید اینو میگم حکایت الاغ و الماسه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نگفتی اشتباه میکردی خیانتی ورکارنبوده پس چی فهمیدی

اون پستم واسه دو سال پیش بوده خوشحال از اینکه مرد من سربه راه شده و منو میخاد

الان دو هفته هست فهمیدم دنبال زنهای پولی خیابونی هست و دنبال صیغه ... گناه من چیه

و منی که مطمئن شدم اما نمی تونم کاری بکنم از صبح کارم شده گریه من پدرندارم هیچ پشتوانه ای ندارم خدای ...

نبخش

همه به من میگفتن یه بار ببخشی باز تکرار میکنه 

ولی با بدبختی منو راضی کرد که برگردم بهش بهم دونگ از خونه داد 

چرا باز 

این مدل مردها عوض نمیشن هرزه میمومنن

کاش خدا بغلمون میکرد 

من گلوم میسوزه از غصه 

خوب نمیشیم فقط سرد میشیم عادت میکنیم یخ میزنیم مثل من .....من هرشب ارزو میکنم دعا میکنم صبح که از در ...

نمیخام عادت کنم

میمیرم

بقران نمیتونم 

تو فکر جدایی هستم 

خودش نمیدونه من فهمیدم

میخام مدرک بگیرم و با ذدست پر اقدام کنم 

الهی خدا جوابشونو بده  

عزیزم مشکل از شما نیس اون لیاقت نداره ببخشید اینو میگم حکایت الاغ و الماسه

خب چرا

میدونم دوسم داره

میدونم نمیخاد از دستم بده

ولی چرا 

من در کنارش میدرخشم

جدای از این پا به پاش کار میکنم و در خرج و مخارج زندگی سهیم

اونوقت اون پول واسه زن هرزه خرج کنه؟؟  

نبخشهمه به من میگفتن یه بار ببخشی باز تکرار میکنه ولی با بدبختی منو راضی کرد که برگردم بهش بهم دون ...

عزیزم این هیچی نداره بخشید من یا نبخشیدم تاثیر ی نداره گفتم که من پدرم فوت کردند هیچ پشتوانه ای ندارم ببین خانواده من یک قانون دارن خب که به هیچ عنوان نمیشه تحقیرش داد اونا از اینکه یک زن بخواد طلاق بگیر تنها زندگی کنه مثل این هست که پا بذاری روی حرف قانون از اون طرف هم هیچ جور حمایتی از م نمی کنند دوست داشتم برم چند روز حداقل به خودش بیاد اما کجا برم خدایا دردم به کی بگم من به اجبار مادرم تن به این ازدواج دادم کاش فقط خدا نگاهم کنه که به نگاهش خیلی محتاجم

عزیزم این هیچی نداره بخشید من یا نبخشیدم تاثیر ی نداره گفتم که من پدرم فوت کردند هیچ پشتوانه ای ندار ...

بمیرم واسه تنهاییمون

خدایا هستی؟

میشنوی بنده هات چی میگن؟

پس دست غیبت رو نشونمون بده 

کمکمون کن  

😭😭😭خدا هست هرگز به بودن بزرگی خدا شک نکن بچه داری؟

یه دونه دختر دارم

چی شد اینطور هرزه شد

ما که با سختی به هم رسیدیم ما که با گریه و چند سال خاطرخواهی به هم رسیدیم

ما که برای هم می میردیم 

چرا هرزه شده  

یه دونه دختر دارمچی شد اینطور هرزه شدما که با سختی به هم رسیدیم ما که با گریه و چند سال خاطرخواهی به ...

قبوبل کنید جامعه خراب شده تمام بدبختی هااز اینستا اینجور آشغالها شروع شدند دخترت چند سالشه

عزیزم چند سالشه جدا بشی بچه می خوای چیکار کنید

14 سالشه 

شاغل هستم

ولی میترسم از جدایی میترسم

از صفر شر.وع کردن

اینکه بخام یکی یکی واسه همه توضیح بدم چی شد

اون هرزگی کرده من خجالت میکشم بگم  

همه فک میکنن من خوشبختم

من میترسم از همه چی

ولی نمیتونم با هرزگیش هم کنار بیام 

اخه میگم چند سال پیش اینقدر گریه کرد مشاور منو میبرد یکسال رفتیم اومدیم تا من به زندگی برگردم 

دوباره چرا؟

اینبار با ف  ا حش ه ها؟؟