2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهرم تو کرونا عروسی گرفت البته یه باغ کوچیک گرفتن فامیلای درجه یک و دو رو دعوت کردن واسه شام و لباس عروس و اینا هم داشتن 

یکی دیگه هم از فامیلا ۳،۴ سال نامزد موندن بعدم همینجوری رفتن مشهد و برگشتن اومدن خونه ی خودشون بدون عروسی و اینا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

به نام خدا

برادرشوهره من توی کرونا ازدواج کرد

سه تا برادر شوهر و دو تا خواهر شوهریم

هیچ کدامو دعوت نکرد

گفت کرونا بوده همینحوری رفتیم سر خونه زندگی

ولی ی سری جاریم ی تیکه فیلم عروسی استوری کرد

منم رفتم ب پدرشوهرم گفتم اینا عروسی گرفتن چرا ما نبودم؟

برادرشوهرم گفت چون کرونا بوده خواستیم خلوت بشه

میفهمی؟؟؟؟ خواسته خلوت باشه😐😐

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

خب میتونن برن خونه عروس چند نفر از اقوام نزدیک و یکی دوساعت بزن برقص کنن

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

به نام خدابرادرشوهره من توی کرونا ازدواج کردسه تا برادر شوهر و دو تا خواهر شوهریمهیچ کدامو دعوت نکرد ...

فکر کنم اینها به جای فامیل نزدیک فامیل دور رو دعوت کردن

از آخر به اول دعوت کردن

البته این جوری به قضیه نگاه کنید که نگران جان شما بودن و نگران اونایی که دعوت کردن نبودن 😅

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

اره وقتی کرونا اومد خیلی از نامزهای فامیل ما همین کارو کردن بدون جشن رفته سر خونه زندگی

بعضیا بعدا جشن یا عروسی گرفتن ولی بعضیا نگرفتن

اصلا این موضوع باعث ششد بعد کرونا هم خیلیا همین کارو میکنن

مثلا یه دوستم به مامان باباش گفت ما عروسی نمیخواییم و پول گرفتن رفتن مسافرت بعدشم زندگی رو شروع کردن 

یکی هم رفتن خونشون به خانوادا فقط مامان بابا خودشون شام دادن روز اول گفتن ما دیگه عروسی نمیخواییم هیچ وقتم پشیمون نیستن و راضین 

من نگرفتم وسوختم

عزیزم چیز مهمی از دست ندادی

عروسی همون قدر که ازنگاه بیرون جذابه همون طور هم از داخل برای عروس داماد پر از استرس و اعصاب خوردی هست 

فکر کنم اینها به جای فامیل نزدیک فامیل دور رو دعوت کردناز آخر به اول دعوت کردنالبته این جوری به قضیه ...

شاید اگه ادامه بدم فکر کنین دارم دروغ میگم

ولی پدر مادرشم دعوت نکرد هیچ

خدای بالا سر شاهده پول باغ و عکاسی رو از شوهره من گرفت

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸