2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزدیک بود بهم حمله کنه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 73 پست
با سیاست برو جلوبا شوهرت صحبت کن بگو مامان اعصابش خورد بوده ما به دل نگیریم بیا بریم بهشون سر بزنیم ...

بوسش کنم ؟ 😳

عزیز دلم میگم اون از صد متری منتظره من بیام سایمو با تیر بزنه 

بعدشم شوهرمم دیشب از بس اعصابش خورد بود که گفت دیگه خونتون نمیام اونم گفت دیگه هیچ وقت اینجا نیایید 

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا از گوشت و خون هم هستن دعوا هم کنن دور نمیندازن همو حالا شما یه سلام میکردی شوهرتم که ناراحت نمیشد

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

همچین ساده و بی زبونم نیستی

اگه بودی ی سلامی میکردی

حالا مثلا ی سلام میکردی چی میشد

شوهرتم معلومه زیاد نرمال نیست ک خواسته مادرشو بزنه

فردا پس فردا هم خودتو میزنه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
تصورش کنید ایقدر عصبیی بود که پای پیاده افتاد دنبال ماشین و میخواست منو گیر بیاره

ولی مادرشوهرتم خواسته حرص دعوای پسرهاش رو سر تو خالی کنه

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
همچین ساده و بی زبونم نیستیاگه بودی ی سلامی میکردیحالا مثلا ی سلام میکردی چی میشدشوهرتم معلومه زیاد ...

اون لحضه گفتم من افتابی نشم بهترین کاره بعدش شوهرمم نمی خواست بزنش که فقط داشت جلوشو میگرفت چون مادرشوهرمم  واقعا وحششی شده بود 

تصورش کنید ایقدر عصبیی بود که پای پیاده افتاد دنبال ماشین و میخواست منو گیر بیاره

توفک کن پسرت بخواد دست روت بلند کنه عروستم نه سلامی نه احترامی

آغا من به عنوان مادریه پسر ازتصورش هم عصبی شدم😵‍💫

ولی مادرشوهرتم خواسته حرص دعوای پسرهاش رو سر تو خالی کنه

ماشینشو ارزون فروخته بود کل روز همش با همه در حال دعوا کردن بود بعدش هم داعوای دو تا پسراش  دیگه  کلن رد داده بود 

یاااا خدا  تصور کردم ترسیدم

حالا بذار آبا از آسیاب بیافته بعد زنگ بزن معذرت خواهی کن اگ دیدی آروم شده بعد برو خونشون

خدایا ااااااااااا شکرت
اون لحضه گفتم من افتابی نشم بهترین کاره بعدش شوهرمم نمی خواست بزنش که فقط داشت جلوشو میگرفت چون مادر ...

عزیزم خب حالا دیدت باید ی سلام میدادی

اینم از من ب تو نصیحت بعده ۸سال زندگی اینو فهمیدم

ک خودمو قاطی دعوا شوهرمو خانوادش نکنم اصلا

اینو واقعا یاد بگیر خاهرانه گفتم

معلومه خانواده شوهرت با سوهرت زیاد سر سازش ندا ن پس از الان قاطی نشو مخصوصا اگر جاریو خاهرشوهرم داری

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
یاااا خدا تصور کردم ترسیدمحالا بذار آبا از آسیاب بیافته بعد زنگ بزن معذرت خواهی کن اگ دیدی آروم شده ...

من به همین فکرم گه بعد چند وقت که همچیز اروم شد یه اقدامی کنم