2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزدیک بود بهم حمله کنه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 73 پست
عزیزم فقط ازش دوری کن و تا چندوقت خونه اش نرو ، من باشم باهاشون کات می کنم

کات کردن با همچین خوانواده ای اسون نیست ولی دوری از اینا به نفعمونه 

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

عزیزم خب حالا دیدت باید ی سلام میدادیاینم از من ب تو نصیحت بعده ۸سال زندگی اینو فهمیدمک خودمو قاطی د ...

منم ادمی نیستم که دخاللت کنم ولی اینبار دلم خواست فقط کاری نکنم نمی دونستم سلام ندادنم اینجوری میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ادمی نیستم که دخاللت کنم ولی اینبار دلم خواست فقط کاری نکنم نمی دونستم سلام ندادنم اینجوری میشه

آره دیگه الان فکر کردن تو شوهرتو پر کردی یا حالا هرچیزی

منکه توی بحث نبودم بدونم جه خبره

ولی در کل معلومه ادم بی سیاستی هستی

یخرده سیاست زنونه داشتن تو زندگی شرطه

بنظرم حالا آروم شد با سوهرت دوتایی برید خونشون ی شیرینی شکلاتی چیزی بخر

هم جلو سوهرت عزیز میشی هم اونا

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
توفک کن پسرت بخواد دست روت بلند کنه عروستم نه سلامی نه احترامیآغا من به عنوان مادریه پسر ازتصورش هم ...

از الان باید غصه ی برخورد آینده پسرامون بخوریم.....خدایا رحم کن....خسته م یکسره دارم این فسقلی ها  رو تر خشک میکنم اونوقت دختر مردم بیاد بشه همه کاره ی بچم پاره تنم😲.....خانما به هم رحم کنیم.....بهترین کار اینه که دعوای شوهر با خانواده اش به عروس های گل ربطی نداره....مث قبل سلام علیک تون داشته باشید.....

از الان باید غصه ی برخورد آینده پسرامون بخوریم.....خدایا رحم کن....خسته م یکسره دارم این فسقلی ها ر ...

آره جامعه مون هیچ آموزشی بهمون ندادن 

هی میگن ازدواج کن ازدواج کن بچه بیار 

نمیگن که وظایف شوهرچیه یا حدومرزای خانم چیه 

هممون درگیریم خداخودش کاری کنه❤️

حالا اشکال نداره غصه نخور....دیگه گذشت ولی خب  سر فرصت یه شیرینی بگیرین باشوهرت برین سر زدن هر چی هم گفتن سکوت کنید.....به شوهرت هم بگو پدرمادرتن دلخور نباش ازشون....باور کن خیرش به زندگی خودت برمیگرده....ایشالله خودت هم بچه دار میشی می فهمی عزیزم هر چغدر هم بد باشن بازم احترامشون واجب.....

از الان باید غصه ی برخورد آینده پسرامون بخوریم.....خدایا رحم کن....خسته م یکسره دارم این فسقلی ها ر ...

ولی بهتره بعد از ازدواج پسر گلتون هم اجازه بدید زندگیشون رو بکنن و مادرشوهر نباید حسادت کنه و  همش ب عروس بگه و زندگی پسرش رو بهم بریزه

ولی واقعا من چیز زیادی از مادر شوهرم نمی خوام فقط میخوام اینقدر بد عروسش رو نخواد که با پسرش دعواش نشه 

حالا اشکال نداره غصه نخور....دیگه گذشت ولی خب سر فرصت یه شیرینی بگیرین باشوهرت برین سر زدن هر چی هم ...

اینکه سلام نگردم واقعا اشتباهه و قبولش دارم ولی 

اون موقع  اصلا مغزم کار نکرد یه جورایی میخواستم از اعصبانیت مادرشوهرم فرار کنم که با این کارم بیشتر عصبی شد 

ولی واقعا من چیز زیادی از مادر شوهرم نمی خوام فقط میخوام اینقدر بد عروسش رو نخواد که با پسرش دعواش ن ...

متاسفانه اکثرا مادرشوهرا اینجورین....فکر میکنن دختر مردم اومده پسرشون دزدیده😐😂....من جمله مادرشوهر خودم ولی خب اهمیت نمیدم به رفتارش چون روح روانم داغون میشه...به ظاهر لبخند میزنم فراموش میکنم تا کمتر اذیت بشم بخصوص که شوهرم خیلی بچه ننه هست فقط با سیاست زندگی م نگه داشتم....به نظرم با مشاوره یا از طریق نت بگرد راههای ارتباط با خانواده همسر....

متاسفانه اکثرا مادرشوهرا اینجورین....فکر میکنن دختر مردم اومده پسرشون دزدیده😐😂....من جمله مادرشوهر ...

درست میگی مادر شوهر منم الان چوون میبینه شوهرم یکم به حرفم گوش می کنه فکر میکنه بچه شو از دست داده چون خوب نمی تونه کنترلش کنه 😵‍💫

به نظرت مشکلی که الان به وجود اومده رو چطوری میتونم درست کنم ؟ 

مادر شوهر اگه خوشبختی بچش  بخواد همین که عروس زن خوبی برای پسرش باشه و عردس پر درد سر متوقعی نباشه، باید از عروس تشکر،هم بکنه ،والا فامیل ما انقدربه خاطر بچشون عروس رو احترام می کنن ،حالا اسی سلام نکرده قتل که نکرده چا شارلاتی بوده اومده حمله کنه ولش کن ی مدت محلش نذار تا اوضاع درست بشه