2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزدیک بود بهم حمله کنه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 73 پست
ولی تو خودت که بی ادب تری ادم به بزرگترش احترام میزاره اون بنده خدا مادرشوهرت بوده یه سلام چیزی از ...

میدونم ولی  اون موقع نمیدونستم چیکار کنم 😞

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

تو مسائل خوانوادگی اصلا نباید خودتو دخالت بدی خیلی طبیعی تازه گرم تر از قبل باید جویای احوال بشی

درست میگی حالا که گند زدم به همچی نمی دونم چیکار کنم 

از اون طرف شوهرمم با مادرش بدتر کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیافه نگرفتم ولی واقعا تو اون شلوغی و اعصاب خوردی میرفتم خودمو نشون بدم که چی بشه اخه

قرار نبود چیزی بشه همین که به بهانه کمک به شوهرت میرفتی یه سلام و خشک و خالی میکردی ارج و قرب خودت بالا می‌رفت

دعوای شوهرت و خانواده اش ربطی به شما نداره که بخوای کم‌محلی کنی و بی احترامی اینا خانواده هستن گوشت ...

اونجوری هم ن فقط میخواست جلوشو بگیره که به من حمله نکنه

الانم اشکال نداره به همین زودی برو یه سر بزن به روی خودت نیار انگار نه انگار شما خانمی باید خانمی کن ...

اگه برم بخدا منو با دستاش تیکه تیکه میکنه در این حد 

از همچون سلیطه‌ای هرچه دورتر باشی بهتره . بهانه دستت آمد دیگه بهشون نزدیک نشو .

خیلی ادم کنترل گری هستش مخصوصن همش میخاد شوهر منو کنترل کنه 

فک کن پسرت بیاد با برادرشو پدرش دعوا کنه بعد از اونور عروسم بیاد بهت بی محلی کنه بنده خدا چه شب گندی ...

زنداداش منم اینجوری بود کوه بودیم همه پسرا والیبال بازی میکردن دوتا داداشام دعواشون شد سر بازی عادی بود جروبحث بود یه هو دیدیم زنداداشم مثل فیلم هندی ها دستشو گذاشت جلو دهنش با صدای بلند گریه میکرد میدوید سمت کوه😳بعدش چند روز باهممون قهر بود ماکه اصلا چیزی نگفتیم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

نمونش داشتم ولش کن آخره سرباهم دوست میکنن الان فک نکن خیریهتجریش داشتم

میدونی  قبول دارم اینکه بهشون سلام نکردم کار اشتباهی بوده و اینکه واقعا ته حماقت بوده ولی کاریه که شده 

مادرشوهرمم از اون ادما نیست که زود یادش بره حتی اگه در اینده هم خوب بشیم باهم از همین کارم به علیه من استفاده میکنه