2777
2789
عنوان

ازآیفون نگاه کردم دیدم سرویس دخترم داره باهاش دادوبیدادمیکنه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 100 پست
آیفون خونه عزیزم😀

متوجه شدم و پاک کردم. بزنگ اول به خودش بگو و بعد اگر توجه نکرد  بزنگ اتحادیه. 

ما ساکن مجتمع های  کنارهمدیگه ایم. سرویس نمیاد داخل. بچه باید تا درب اصلی بره. از پنجره و با فاصله زیااااد میبینمش.به همین خاطر با دوربین گوشی چک ش میکنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری با خودش حرف بزنی بگو تکرار سه میرم اتحادیه سرویس چجوری گرفتی شخصی یا از طرق مدرسه!؟

مدرسه معرفی کردشرکتی

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

اون وقت مادره که میره تو صندوق عقب میشینه🤔🤔حتما اعتراض کناصلا نباید دو نفر جلو بشینن،یه نفر که بتو ...

مگه به این چیزااهمیت میدن

نمدونم فک کنم عقب اینوسوال نکردم چجوری جامیشن😐

یه پیگیری بکن اصلا دو نفر جلو برا چی؟یعنی کمربند نمی‌بندم دیگه...بعد یارو اگر مرد باشه که میخواد دنده عوض کنه هی دستش میخوره به باسن اونا.زن باشه هم بچه اذیت میشه بین راننده و شاگرد.مگه دهه شصته؟تو صندوق عقب هم سوار کنه پس

متوجه شدم و پاک کردم. بزنگ اول به خودش بگو و بعد اگر توجه نکرد بزنگ اتحادیه. ما ساکن مجتمع های کنا ...

اهانه من طبقه اولم سریع دخترم میپره جلودر

یه پیگیری بکن اصلا دو نفر جلو برا چی؟یعنی کمربند نمی‌بندم دیگه...بعد یارو اگر مرد باشه که میخواد دند ...

یعنی بایدبرم دروتخته اونجارویکی کنم اشغالارو روزاول تاکیدخیلی زیادکردم خانوم باشه اقا فرستادن گفتن سه نفرعقب یه نفرجلو الان دخترم میگه 6نفریم انگارگوسفندن 😑😑