2777
2789

الان چند مدته همش خواب میبینم مامانم داره کتکم میزنه 

انقدر زن نمازخونه و باخداییه ولی همون موقع که تو خواب میرنتم صورتش وحشتناک میشه 

کبود میشه صورتش 

وای بچه ها ساعت ۲ این خوابو دیدم نتونستم درست بخوابم الانم پاشدم درس بخونم چشمام داره آتیش میگیره تاحالا انقد نترسیده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین پیش مامانتون و نگاش کنین یا بیدارش کنین برا نماز که خیالتون راحت و آسوده بشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

تعبیرش اینه از مادرت قدرت دریافت می کنی حالا یا مالی یا پشتیبانت میشه یه جای مهم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
تعبیرش اینه از مادرت قدرت دریافت می کنی حالا یا مالی یا پشتیبانت میشه یه جای مهم

عزیزم منم خواب دیدم تو مجتمعمون استخر هست من رفتم اونجا و یهو از استخر آمدم با لباس دیدم شد خونمون مدرسه دخترانه🫥

چی میشه تعبیرش ممنون میشم بکین 🤲🏼

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم منم خواب دیدم تو مجتمعمون استخر هست من رفتم اونجا و یهو از استخر آمدم با لباس دیدم شد خونمون م ...

از گناهان پاک خواهی شد و خیرات خواهی داد و یه عده رو هدایت خواهی کرد

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
از گناهان پاک خواهی شد و خیرات خواهی داد و یه عده رو هدایت خواهی کرد

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده 

مادرشوهر رو پدرشوهرم ۲۰روز پیش بهم بدوبیرا گفتن(خودشون نمیدونستن که من دارم میشنوم یعنی پشت تلفن یادشون رفته بود قطع کنن یهو دیدم بهم فهش میدن من هیچ کار بدی هک نکرده بودم اتفاقا بهشون کمک مالی کرده بودم ) بعد دو روز هم مادرشوهرم زنگ زده بود میگفت چرا ازت خبری نیست منم ب روشون آوردم که بهم فهش دادن ‌شنیدم (باورتون میشه یهو گفت خوب چی میشه ب دل نگیر 🫥)

از اون روز همش خواب بد میبینم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده مادرشوهر رو پدرشوهرم ۲۰روز پیش بهم بدوبیرا گفتن(خودشون نمیدونستن که من دا ...

مادر شوهرا از کارا زیاد می کنن به خودت سخت نگیر اعصابت داغون میشه محل نده 

مادر شوهرا از کارا زیاد می کنن به خودت سخت نگیر اعصابت داغون میشه محل نده

از شانس بدم خانواده همسر داغون و گربه صفتی دارم 😵‍💫

هر روز هم بهم صبح بخیر مینویسه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده😫

از شانس بدم خانواده همسر داغون و گربه صفتی دارم 😵‍💫هر روز هم بهم صبح بخیر مینویسه انگار هیچ اتفاقی ...

به خدا مال من بد تره خیلی پر رو و پر توقع میگن هر کاری برا ما بکنید وظیفتونه تا حالا هیچ کاری هم برامون نکردن فقط زحمت دادن