2777
2789

بعد از ی جنگ اساسی یک سال پیش اتفاق افتاده 

حالا پشت سر هم مهمون دارن 

این وسط ما خونه خریدیم 

مادرشوهرم ساعت ۵۰ گرمی طلاشو به همسرم گفت ببر بفروش تعارف زد و و همسرم قبول نکرد

ما مستاجر داریم و اونا گفتن بیاید تو خونه ما بشینید مستقله البته 

من عقد کرده ام  الان مهمون دارن نمیخوام برم واسه مهمون داری کمک بدم بهش از ی طرف  نمیخوام همسرم پیش خودش فکر کنه ک اصلا قدر دان نیس البته در حد وعده و وعده چیکار کنم برم کمک یا نرم اگه برم وظیفه میشه 

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

چه معنی داره اصلا شما تو عقد بری کمکشون؟

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و اگه نرم  روابط بهتر نمیشه  نمیدونم باید چیکار کنم  غذایی درست کنم بفرستم خوبه یا ن شماها چی صلاح میدونین دوستان مشورت بدین لطفا راستی مریض شدم رو چند روز پیش دروغش رو گفتم البته دروغ نبود حالم خوب نبود 

راستش من جای شما زندگی نکردم و نمیتونم قضاوتت کنم ولی ی چیزی میگم از من ب شما باشه نصیحت هیچ وقت از خوبز کردن پشیمون نمیشی و مطمئن باش خوبیاتو حتی اگه خانواده همسرت نبینن خدا میبینه و دوتا لیوان و استکان از زمین برداشتن یا کمک هم هیچکس رو کوچیک نمیکنه 

اینجورز خوبی تو دنیا موندگار میشه❤️

بنظر من نرو میتونی بعدا دل شوهرتو به دست بیاری اگه عقد هستی از الان خودتو سنگین نشون بده ک قیمت بذار ...

چیزی نفرستم ک مثلا منم هواسم بود چ بدونم قیمه ای سوپی کیکی

چه ربطی داره آخه ؟

اونا اگه کمک میکنن به پسرشون کمک میکنن . الان اگر پدر و مادر شما جهیزیه میگیرن ، موقع مهمون داری همسرت میره کاراشونو کنه ؟ آره ؟؟

بشین سرجات 

نمیخواد کوزت خونه ی بقیه شی 

هرچی رسمی تر ، محترم تر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

راستش من جای شما زندگی نکردم و نمیتونم قضاوتت کنم ولی ی چیزی میگم از من ب شما باشه نصیحت هیچ وقت از ...

درست میگین واقعا  ولی  دلم نمیخواد وظیفه بشه و هر سری جلو شوهرم بگن بیا کمک خیلی بلاها سرم آوردن و اذیت کردن تو این ۲سال رو حرفشون نمیشه حساب کرد ک بگم اره واقعا میخوان بن یا ندن  پیش خودم فکر میکنم چون جلو شوهرم گفتن ک خونه میخوان بدن و وسیله بگیرن من پاشدم رفتم    فقط بحث کار کردن نیس فکر کنن هر حرفی رو بعدا میتونن با پول جمع کنن و همچی اوکی میشه

چه ربطی داره آخه ؟اونا اگه کمک میکنن به پسرشون کمک میکنن . الان اگر پدر و مادر شما جهیزیه میگیرن ، م ...

درست میگی ولی خب  خانواده من ک کمک میکنن در قبال همسرم خیلی خوبیه در حقشون کرده از تعمیر کولر و ماشین لباسشویی تا مخلوط کن و کارای برقی  ولی وظیفه نمیدونن همیشه شوهرم خودش پیش قدم شده

درست میگین واقعا ولی دلم نمیخواد وظیفه بشه و هر سری جلو شوهرم بگن بیا کمک خیلی بلاها سرم آوردن و ا ...

میدونم چیمیگی گلم باور کن هما نامزدی ها اولش گل و بلبل نبوده و بحث و .. بوده من خودم اینقدر تجربه کردم مادرشوهرم پیش همه گفت من اینو نمیخاستم دیگه عشق پسرم بود الان منو از پسرش و دخترش بیشتر دوسداره 

شما ب همسرت بفهمون ک میخای خوبیای اونو جبران کنی بخاطر خانوادش نیس واقعا هم دلی اگه همسرتو دوستدارزو خوبی کرده ب خانوادت بخاطر دل همسرت این کار رو بکن من همیشه چون خودم تو عقد مشکلات زیاد داشتم ب همه میگم تیر خلاصی نزنید باورکنید ک همه چی حل میشه و کدورت ها از بین میره

میتونی ی کشک بادمجونی سالاد ماکارونی درست کنی غروب دم شام بری ببری براشون و شام رو باهاشون باشی قبلش زنگ بزن و اطلاع بده ک میخای بری اینجوری حرمتت سرجاشم میمونه و برو قشنگ ب اندازه بگو و بخند کن همه کار هارو هم نکن کمک کن بعد شامم و مهمونی ام با اسنپ برگرد خیلی راحته

میدونم چیمیگی گلم باور کن هما نامزدی ها اولش گل و بلبل نبوده و بحث و .. بوده من خودم اینقدر تجربه کر ...

اخه فردا شوهرم اصلا نیس منم حقیقتش حوصله ندارم بشینم چرت و پرتاشون رو گوش کنم جاریم نبود داشتن به مادرشوهرم میگفتن اره اون عروس باشه واست این دختر  این زرنگه و فلانه خوشگلم هست  پشت منم قاعدتا همین‌رو به اون‌یکی میگن بدبین نیستما بخاطر مشکلاتی ک داشتم میدونم ک میگن

میدونم چیمیگی گلم باور کن هما نامزدی ها اولش گل و بلبل نبوده و بحث و .. بوده من خودم اینقدر تجربه کر ...

نمیدونم شما متولد چندین ولی انرژی خوبی ازتون گرفتم مرسی ک وقت گذاشتین آدمایی مثل شما واقعا با ارزشن  مهربونی و شخصیتشون