2777
2789

من خودم رشته علوم تربیتی پیام نور هستم 

الان ترم ۵ هستم 

شهریه ثابت بستگی به سال ورودیت داره 

من ک ۱۴۰۱ بودم شهریه ثابتم ۳۵۰ هست 

شهریه متغیر هم بستگی ب این داره ک چند واحد برداشتی و ایا واحد عملی داری یا نه

من خودم رشته علوم تربیتی پیام نور هستم الان ترم ۵ هستم شهریه ثابت بستگی به سال ورودیت داره من ک ۱۴۰۱ ...

والا نت زده ثابت سه میلیون و هشتصد هر واحد هم 400هزار تومن در این حد زیاده یعنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم کارمنده پیامنوره خودمم پیامنور خوندم میتونی همون اولش وام برداری اقساطش خیلی ناچیزه مثلا برا من ک ورودی ۹۵ بودم ۲۵ تومن بود فک کنم ی شهریه ام ثابت داره اونم کمه نسبت ب ازاد بهتره والا خیلیا از دانشگاه ما الان فرهنگیان و اداره ها هستن

والا نت زده ثابت سه میلیون و هشتصد هر واحد هم 400هزار تومن در این حد زیاده یعنی؟

ثابت من وریودی ۱۴۰۱ هستم ۳۵۰ هزار تومنه برای شما بیشتر هست ولی نه اونقدر 

شهریه ثبت هم هر درس ۴۰۰ تومن نیس 

بعضی درسا کمتر بعضی درسا بیشتر 

درسای عملی گرونترن

من پدرم کارمنده پیامنوره خودمم پیامنور خوندم میتونی همون اولش وام برداری اقساطش خیلی ناچیزه مثلا برا ...

عزیزم میشه جا دیگه ایدی داشته باشم ازتون مشورت بگیرم از طریق پدرتون خیلی گیر کردم وقت زیادی هم ندارم امروز نتایج اومد 

ثابت من وریودی ۱۴۰۱ هستم ۳۵۰ هزار تومنه برای شما بیشتر هست ولی نه اونقدر شهریه ثبت هم هر درس ۴۰۰ توم ...

اخ خدا کنه والا یه حساب سرانگشتی کردم دیدم میره بالا ۷/۸تومن انقدر در توانم نیست واقعا

ثابت من وریودی ۱۴۰۱ هستم ۳۵۰ هزار تومنه برای شما بیشتر هست ولی نه اونقدر شهریه ثبت هم هر درس ۴۰۰ توم ...

منطقه چند هستید فکر کنم اینکه دانشگاه چه منطقه ای باشه هم مهمه

عزیزم میشه جا دیگه ایدی داشته باشم ازتون مشورت بگیرم از طریق پدرتون خیلی گیر کردم وقت زیادی هم ندارم ...

ببین گلم ایدی روبیکامو بهت میدم میتونمم شماره همکا  پدرمو ک رئیس منطقه خودمون هست بدم سوالی داشتی بپرسی ما همدان یکی از شهراش بودیم عزیز منم ک خیلی وقته تموم کردم ولی کمکی باشه در خدمتم