2777
2789
عنوان

مادرشوهر

302 بازدید | 18 پست

دختر عقد کرده هستم بعد مشکلات زیادی با مادرشوهر میخوام روابطم بهتر بشه ینی خودشون خیلی سعی کردن و وعده و وعید دادن واسه مراسم و لوازم حالا مهمون داره  و شوهرمم ۲۴ ساعت سرکاره منم دوس ندارم برم اونجا بنظرتون چیکار کنم ک هم نرم هم بگم به یادتون بودم و کار داشتم  ایده ای اگه دارین ممنون میشم  سیاست یادم بدین چیکار کنم

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک بام دو هوا نمیشه 

ا برو و سرسنگین باش و از اول تا آخر بشین یا اینکه شمشیر رو از رو ببند و نرو بدون بهونه‌ای 

البته در هر دو صورت آمادگی حرف شنیدن داشته باش چون زندگی همینه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

خودتو بزن به مریضی . با شوهرت تلفنی حرف میزنی صداتو گرفته نشون بده  شوهرت بفهمه مریض شدی خودش به خانواده اش اطلاع میده بعدا خودت هم بهش بگو مریض شدی و حیف شد که نمی تونی بری

این نیز بگذرد .....

برو اونجا خودتو بزن به مریضی

در حد بستری و سرم

کلی خجالت زدشون میکنی

یه مدت هم استراحت میکنی ریختشو نمیبینی

زیر گوش شوهرت بخون چشم زخم بهت رسیده

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
انقدر درگیر سیاست نباش مث اینکه همه زندگیت شده کلمه سیاست مهمونیش کی هست؟به تو کی گفته امروز یا چندر ...

تازه اومده  ولی زیادن  امشب گفت فردا میای شوهرمم گفت تونستی برو کمکش

برو اونجا خودتو بزن به مریضیدر حد بستری و سرمکلی خجالت زدشون میکنییه مدت هم استراحت میکنی ریختشو نمی ...

تازه از این ترفند استفاده کردم ولی واقعا حالم بد بود :)

یک بام دو هوا نمیشه ا برو و سرسنگین باش و از اول تا آخر بشین یا اینکه شمشیر رو از رو ببند و نرو بدون ...

شمشیر بسته واسه اینا جواب نمیده انگار

چیزی درست کنم بفرستم و خودم نرم چطوره ؟؟ ممنون میشم کمک کنین

کمک نروووو

بعد برای مهمونی برو

همسرت چیزی گفت بگو الان عقدم کلفت شم بعدش چی بشم

عادت میکنن بهت کار نگن دیگه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
برو اونجا خودتو بزن به مریضیدر حد بستری و سرمکلی خجالت زدشون میکنییه مدت هم استراحت میکنی ریختشو نمی ...

چشم زخمم ایده خوبیه اتفاقا امشب خیلی میگفتن خواهرای مادرشوهرم ک عروست خوشگله و زرنگه ولی بنظرت اینکه چیزی درست کنم بفرستم خوبه؟