2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم امسال کنکوری بودم یه سوال میپرسم خیلی ربطی به درس نداره من خوابم به هم ریخته بعد از کنکور س ...

سلام عزیزم

راستش منم یه مدت اینجوری بودم بدنم مقاومت می‌کرد در مقابل تنظیم خواب 

احساسی تصمیم نگیر کار درست اینه که از مدت زمان بیداریت به خوبی استفاده کنی و تایم خوابتم به اندازه باشه نه کمتر نه بیشتر، ولی تمرکزت اگه صبح زود شروع کنی خیلی خوب میشه تاثیرشم تو درس خوندن میبینی، موفق باشی❤️

سلام . با رتبه ی ۲۶۰۰۰ منطقه ی یک دانشگاه آزاد چی میشه قبول شد ؟ خواهرم بهداشت مواد غذایی رو هم نیاو ...

زیست شناسی سلولی ملکولی زده بودن خواهرتون؟ اینو بنظرم حتی شاید دولتی شو هم بیارن

سلام عزیزمراستش منم یه مدت اینجوری بودم بدنم مقاومت می‌کرد در مقابل تنظیم خواب احساسی تصمیم نگیر کار ...

من خودم اواخر اسپرسو زیاد میخوردم خیلی موثر بود، از کتابخونه هم میتونین شروع کنین، اگه کنکور تونو دادین برین دروس دانشگاه یا زبان بخونین