2777
2789
عنوان

حق خوریه برادرشوهر

214 بازدید | 14 پست

دوستان نظراتتونو درست و واقعی بهم بگید

پدرشوهرم ی مغازه تو بهترین جای شهرمون داره ک ۲تاپسر داره اون یکی پسرش ک شوهرمنه کارمنده اون یکی پیش باباشه ورسما مغازه ودرآمدشو شریک شده وماهی ۲۰تومن میده ب پدرشوهرم درمغازه هم نمیادواسمشم گذاشته شراکت و دوبرابرحقوق همسرمومیگیره اینم بگم ک شوهرم قبلا اونجا کارمیکرده ولی ی درصد ب خودش اجازه نداده ک اسم شراکتم بیاره بنظرتون حق داریم اعتراض کنیم 

واقعا که داری میگی پدر شوهرت!!!! نه پدر خودت ! دقت کن! پدرشوهرت دوست داره پولهاشو خرج پسرش که برادر ...

تو چی فک میکنی پدرشوهرمه 

شوهرمم پسرشه مرد خوب وساده ایه هنوزم داره زحمت میکشه وپسرش سرش کلاه میزاره ب کی ربط داره هانی جون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که داری میگی پدر شوهرت!!!! نه پدر خودت ! دقت کن! پدرشوهرت دوست داره پولهاشو خرج پسرش که برادر ...

درضمن شما تجربه ای نداری ازاین مسائل نظرتون ب کارمن نمیاد

تو چی فک میکنی پدرشوهرمه شوهرمم پسرشه مرد خوب وساده ایه هنوزم داره زحمت میکشه وپسرش سرش کلاه میزاره ...

قبول کن پدر شوهرت اختیار پولها و اموال خودش رو داره،  وقتی حرف شما درسته که پدر شوهرتون در قید حیات نباشه، تا لحظه ای ک زنده اس خودش تصمیم میگیره که به کی پول بده به کی نده، حتما با شوهر شما کمتر حال میکنه

اسی منم اومدم همیناروبگم ولی درحقیقت اختیاراموالشوداره بنده خدا

عزیزم چرا شما تاپیک ونمیخونین

میگم سرش کلاه گذاشته ازش کارمیکشه خودشم نمیاد و اندازه ی شاگردب پدرشوهرم حقوق میده ک کلی زحمت کشیده 

عزیزم چرا شما تاپیک ونمیخونینمیگم سرش کلاه گذاشته ازش کارمیکشه خودشم نمیاد و اندازه ی شاگردب پدرشوهر ...

اتفاقادرست خوندم عزیز ،شمافکرمیکنی پدرشوهرت متوجه نیست آیا؟؟؟؟صدرصدمیدونه ومیفهمه ولی ظاهراخودشوبه اون راه زده ،معمولاوالدین به یکی ازبچه هاعلاقه بیشتری نشون میدن 

اتفاقادرست خوندم عزیز ،شمافکرمیکنی پدرشوهرت متوجه نیست آیا؟؟؟؟صدرصدمیدونه ومیفهمه ولی ظاهراخودشوبه ا ...

همچین موضوعی نیست اگ شوهرمن همین الانم بخواد دستش بازه مسئله ذاته ک نمیتونه مث داداشش باشه واین پولاخوردن نداره ازنظرش

اتفاقادرست خوندم عزیز ،شمافکرمیکنی پدرشوهرت متوجه نیست آیا؟؟؟؟صدرصدمیدونه ومیفهمه ولی ظاهراخودشوبه ا ...

قبلا غریبه ها سرش کلاه میزاشتن حالاپسرش حتما ب غریبه هام علاقه خاصی داره

چقد درست ومنطقیچ طرزفکر زیبایی براووو

بابا اگه مثل من حقتو میخوردن و جای من بودی چیکار میکردی؟ ۳۸ سالمه و مجرد، هیچی ندارم، پدرم ۱۰ سال پیش فوت کرد، بعد از سر ساده ای که داشت قبل مرگش یه وکالت داده بود به مادرم، الان خانواده ام حقوقش رو میگیرن یه هزار تومنی به من نمیدن، حتی مواد غذایی خودمو، خودم میخرم، دیگه هم دارم به ۴۰ سال میرسم، واقعا جوونی رفت، حق و حقوقم ضایع شد، به هیچ جا نرسیدم ولی مهم نیست، پدرم از رو سادگی این اشتباه رو کرده..

بابا اگه مثل من حقتو میخوردن و جای من بودی چیکار میکردی؟ ۳۸ سالمه و مجرد، هیچی ندارم، پدرم ۱۰ سال پی ...

ازصمیم قلب آرزومیکنم بهترین روزارو پیش روداشته باشی