2777
2789
عنوان

ظرف دم دستی چندسرویس دارین

1808 بازدید | 76 پست

سلام خانوم خوشگلا من برا جهیزیه م ۴دست آرکوپال قراره بخرم یعنی ۲۴نفره

و یک سرویس آرکوپال ۶نفره هم دم دستی خریدم حالا هی تو فکرمه برم سر سرویس دم دستیم یه دست دیگه بخرم

بنظرتون بخرم یاکافیه

و اینکه من سرویس پذیرایی کریستالم رو مثلا آجیل خوری ۱۲نفره گرفتم فنجونو۱۸نفره پارچ و لیوانم دودست...کافیه یا پارچ و لیوان یه دست دیگه بخرم یاهم یه دست لیوان تنها سر سرویسم

یه شش نفره ارکوپال ایرانی 

۵ تا پلوخوری ملامین

با ۵ تا خورشت خوری و ۵ تا کاسه 

و چند تا کاسه و پیاله سفلل و چینی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ۱۸ نفره چینی و شش نفره اکروپال میگرفتی چینی برا جهاز و خانواده شوهر مجلسی تره

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من استکان چای خوری ،شربت خوری ۱۸نفره گرفتم ولی سه مدل گرفتم یعنی سه تا ۱۸نفره گرفتم ولی ظرف و اینا ر ...

بنظرت سرویس پذیرایی چی خوبه شیکه من چینی دارم دلمو زده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
تا میتونی وسایل بزرگو قشنگ بخر ظرف و ظروف مهم نمیست چون تو کابینه و حالا ی مهمون میاد ولی وسایلای بز ...

واقعا بعضی چیزا اضافه هست کلی وسایل رد کردم قدیمی هم میشه .قابلمه ولی خوبه