2777
2789
عنوان

تا مغز و استخوان بهش مبتلا شدم♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اشتباه ریپلای زدمچ رفتاری داشت ک فکر کردین اونم علاقمنده؟

هیچی رفتارش باهام یجوریبود فکر میکردمیکردم باهام الکی لجه یجا خونده بودم این نشانه علاقست😂😞 از توهمات دیدن فیلمایه مزخرف کره ای همین بود

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
هیچی رفتارش باهام یجوریبود فکر میکردمیکردم باهام الکی لجه یجا خونده بودم این نشانه علاقست😂😞 از توه ...

عهههه😅از اون لحاظ

حالا این اقا اتفاقا صمیمی هست باهام و رفتارهایی نشون میده که نشان از علاقه هست.. 

عهههه😅از اون لحاظحالا این اقا اتفاقا صمیمی هست باهام و رفتارهایی نشون میده که نشان از علاقه هست..

امیدوارم باورت میشه کل دخترایه کلاسو فالو کرد جز من فکر کنم بدش میومد ازم😞

عزیزدلم توام گفتی به به پس منو فالو نکرده قطعا اونی عاشقشه منم😅

بازم توهمات فیلم کره ای دقیقا همین بود😂😭😂😭 یادمه تا یه مدت بعد شکست عشقیم تو ذهنم آهنگ نیاوفر آبی پیشرو پلی میشد اون تیکش که میگفت میخوام بشینمو گریه کنم ولیکن فایده نداره چون با تو بودن یه رویایه محاله

عزیزدلمممم خوشبخت بمونید♥کاش تعریف میکردیکراش بود اولش؟

فداتشمم💛

من قبلا منشی کابینت سازی بودم با خانوادش اومد واسه سفارش کابینت چند بار اومدو رفت واسه انتخاب رنگ و قرارداد و اینا..منم خوشم اومده بود ازش ولی هیچی نمیگفتم..تا گذشتو رفتم دانشگاه ترم دو بود فک کنم دیدم عه اینم تو دانشگاهمونه..دیگه تو سلف میدیمش..یه بار اومد پیشم گفت چقد آشنا اومدی به چشمم کثافت دروغ میگفت میشناختاا میخاست سر حرف رو باز کنه دیگه حرف زدیمو گفت عه تو همونی ک کابینت خریدم و اینا..بعد چن روز اگه مایل باشی باهم باشیم دیگه قبول کردم ولی اصلا ازدواج تو فکرمون نبود بعد هفت ماه گفت واقعا نمیتونم دیگه اینجوری اومدن خاستگاری

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

فداتشمم💛من قبلا منشی کابینت سازی بودم با خانوادش اومد واسه سفارش کابینت چند بار اومدو رفت واسه انتخ ...

چقدرم قشنگ واقعا قسمت بودینااااا😍😍😍

الهی خوشبخت باشید گلم

دعا کن منم با این آقا اوکی شم

خیلی ب دلم نشسته

چقدرم قشنگ واقعا قسمت بودینااااا😍😍😍الهی خوشبخت باشید گلمدعا کن منم با این آقا اوکی شمخیلی ب دلم ن ...

واقعاا قسمت ک میگن رو قبول دارم یهو‌سر راه هم قرار گرفتیم و یکسال نشده ازدواج کردیم..مرسی عزیزدلمم💛امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره و اون چیزی صلاحته واست اتفاق بیفته🌱

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من