2777
2789
عنوان

زندگی و آینده و دانشگاه و کنکور

90 بازدید | 7 پست

سلام من یه دختر ۲۱ساله ای هستم که واقعا نیاز به کمک دارم من ترم سوم فرهنگیانم امسال کنکور دادم رتبم خوب شد ولی پزشکی قبول نشدم رشته ای که همینش دوستش داشتم الان که اینو می‌نویسم حالم خیلییی بده 

من به خواستگار داشتم که دوسال منتظر من همو دوست داریم خیلی عاشقم اما خونوادش خوبنا ولی خب همه فک میکنم با خونواده شوهر آشنا هستین از قضا ایشون یه خواهری دارن که هنوز منی که نه نامزد برادرش شدم نه چیزی فقط صرفا خواستگاری اصلا خوشش نمیاد از من خلاصه از اذیت ها و مقایسه هاش بهتره نگم خلاصه ایشون با سهمیه الان پزشکی قبول شدن پزش واسه من به نظرتون با همچین شرایطی باید با این پسره ازدواج کرد از طرفی هم دوستش دارم

و اینکه به نظرتون الان انصراف بدم باز کنکور بدم یا دوسال دیگ دانشگاه تموم کنم بعد کنکور شرکت کنم واسه قبولی پزشکی آخه منم یه انسانم خیلی حسودیم میشه منی که تراز و رتبه ام خیلی بهتره قبول نشم اما خواهر این پسره قبول شه جدا درد دارم چیکار کنم خواهشاً هیت ندین آدمی نیستم که بگم از حسادت میمیرم ولی بدونین خیلی درده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.