2777
2789

من تنبلی شدید و پلی کیستیک بودم هیچ دارویی مصرف نکردمبا رژیم غذایی و ورزش در عرض ۳ ماه کاملا خوب شدم تازه من رحمم پر کیست بود که اوناهم درمان شدن

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تنبلی شدید و پلی کیستیک بودم هیچ دارویی مصرف نکردمبا رژیم غذایی و ورزش در عرض ۳ ماه کاملا خوب شدم ...

میشه بگی چ ورزشی میکردی و چقد در روز

رژیم غذاییت شامل چیا بود یا چیو حذف کردی

existing is exhausting

من پارسال رفتم سنو‌گفت کیست داری قرص سیپروترون کامپاند داد بعد من هر ماه ۲ بار پریود میشدم گفت ۶ ماه قرص رو بخور ،، بعد ببین خوب میشی یا نه ۶ ماخوردم فایده ای نداشت قطع کردم دیگه برا پوستم رفتم دکتر ی قرص خارجی داد اونو خوردم هم جوشای صورتم رفت و هم دیگه پریودیم خوب شد سر موقعه میشم ، ولی خدا میدونه کیستا چیشد. البته ما کلا ارثی تنبلی تخمدان و کیست داریم من خالم مجرده کیست هاش بزرگ بود کیست ها خون میخورن ، بعد عمل کرد ۴ تا کیست درآوردن از رحمش، بعد الان هم باز کیست داره دکتر هر ۹ ماهی یکبار سوزن میزنه براش که پریود نشه کیستاش بزرگ شه اذیت بشه بستگی ب توانایی جسمانی داره باید بری دکتر آخه بدن ها و فعالیت های بدن کاملا متفاوته ، 

میشه بگی چ ورزشی میکردی و چقد در روزرژیم غذاییت شامل چیا بود یا چیو حذف کردی

کلا قند و شکر و کربوهیدارت رو حذف کردم

ورزشمم رفتم بدنسازی وزنه های به نسبت خودم سنگین رو کار میکردم ب رحمم فشار میومد درجا ترشحات زیادی میریخت

و اینکه با روغن زیتون خالص و اصلی هرشب مدت ۲۰دقیقه قسمت رحممو و نافمو ماساژ میدادم 

بیشتر هم از کاهو و اسفناج همراه روغن زیتون استفاده کردم بعد ۳ماه رفتم دکتر گفت رحمت کاملا پاک شده

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀