2777
2789

من تنبلی شدید و پلی کیستیک بودم هیچ دارویی مصرف نکردمبا رژیم غذایی و ورزش در عرض ۳ ماه کاملا خوب شدم تازه من رحمم پر کیست بود که اوناهم درمان شدن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی شدید و پلی کیستیک بودم هیچ دارویی مصرف نکردمبا رژیم غذایی و ورزش در عرض ۳ ماه کاملا خوب شدم ...

میشه بگی چ ورزشی میکردی و چقد در روز

رژیم غذاییت شامل چیا بود یا چیو حذف کردی

existing is exhausting

من پارسال رفتم سنو‌گفت کیست داری قرص سیپروترون کامپاند داد بعد من هر ماه ۲ بار پریود میشدم گفت ۶ ماه قرص رو بخور ،، بعد ببین خوب میشی یا نه ۶ ماخوردم فایده ای نداشت قطع کردم دیگه برا پوستم رفتم دکتر ی قرص خارجی داد اونو خوردم هم جوشای صورتم رفت و هم دیگه پریودیم خوب شد سر موقعه میشم ، ولی خدا میدونه کیستا چیشد. البته ما کلا ارثی تنبلی تخمدان و کیست داریم من خالم مجرده کیست هاش بزرگ بود کیست ها خون میخورن ، بعد عمل کرد ۴ تا کیست درآوردن از رحمش، بعد الان هم باز کیست داره دکتر هر ۹ ماهی یکبار سوزن میزنه براش که پریود نشه کیستاش بزرگ شه اذیت بشه بستگی ب توانایی جسمانی داره باید بری دکتر آخه بدن ها و فعالیت های بدن کاملا متفاوته ، 

میشه بگی چ ورزشی میکردی و چقد در روزرژیم غذاییت شامل چیا بود یا چیو حذف کردی

کلا قند و شکر و کربوهیدارت رو حذف کردم

ورزشمم رفتم بدنسازی وزنه های به نسبت خودم سنگین رو کار میکردم ب رحمم فشار میومد درجا ترشحات زیادی میریخت

و اینکه با روغن زیتون خالص و اصلی هرشب مدت ۲۰دقیقه قسمت رحممو و نافمو ماساژ میدادم 

بیشتر هم از کاهو و اسفناج همراه روغن زیتون استفاده کردم بعد ۳ماه رفتم دکتر گفت رحمت کاملا پاک شده

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️