2777
2789
عنوان

بار اول چه حسی داشتین

134 بازدید | 10 پست

خانم های شاغل بار اول که رفتین سرکار چطور بود؟ طبیعیه که ادم مدام گند بزنه؟ و بقیه هم متوجه بشن؟ کاملا اعتماد ب نفسم رو از دست دادم. حس میکنم بی عرضه ام.. از یه طرفم میگم بالاخره روز اوله و کم کم یاد میگیری. از طرفی هم کلی دوره و کلاس رفتم. نباید اینجوری میشد خب....🥲🥲 بهم امید و انگیزه بدبد 🥲🥲🥲

تخریب 100درصد بودم ولی زود یاد گرفتم خداروشکر الان داره بهترم میشه

یه بار همون اولا نزدیک بود اخراج شم به خاطر همین گندزدنام😂💔 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخریب 100درصد بودم ولی زود یاد گرفتم خداروشکر الان داره بهترم میشهیه بار همون اولا نزدیک بود اخراج ش ...

عه... پس طبیعیه... من خیلی خیلی خیلی ناراحت بودم. همش میگم چرا گند زدم عاخه... خوبه که شما الان تو کارت عالی هسی❤

عه... پس طبیعیه... من خیلی خیلی خیلی ناراحت بودم. همش میگم چرا گند زدم عاخه... خوبه که شما الان تو ک ...

نه بابا عالی نیستم

ایشالا که میترکونی غصه نخور

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

حرفاتون خیلی بهم قوت قلب میده‌ ممنونم🌺

فیلما رو ببین اولش همه خراب میکنن بعد عالی میشن 😂 

من هردفعه جایی گند میزنم یاد گندکاری تو فیلما میوفتم میگم عیب نداره پیش میاد 😂😂😂 

خودمو اینجوری قانع میکنم 😂