2777
2789

دخترم شیر می خوره شب ها پاستوریز دو سال و ۹ ماهشه 

یادم رفت بگم بخر و سهل انگاری نکردم سرم گرم کارهای خونه و شام گذاشتن و مرتب کردن خونه  و درس کلاس اول پسرم بود .دختر کوچیکم کار داشت 

۱۱و نیم یادم افتاد ای وای شیر نداره .شب گریه می کنه 

بعد به شوهرم گفتم .شروع کرد غر غر و با صدای بلند به من توپید .پسرم از خواب پرید 

من بهش حق میدم .من یادم رفت .زور داره این وقت شب و توی حالت خوابالودگی بری بیرون خرید 

ولی جوری که این توی اتاق خواب توپید .بچه پرید از خواب 

ازش معذرت هم خواستم گفتم ببخشید سهل انگاری از من بود . هیچی جوابم رو نداد

برای شما هم پیش اومده ؟

خدایا خودت پشت و پناهم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ۱۰۰۰ بار 

خب پیش میاد دیگه آدم یادش می‌ره . ولی به قول خودت همسرت هم حق داره ناراحت شه ساعت ۱۱ و نیم شب 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

انقدرم بچتو بد عادت نکن شیر خوبه ولی ن اینجوری ک مثل اعتیاد بشه براش ک گریه کنه و ... الان جاریه من بچشو ب زرشک پلو عادت داد میگفت  بچم دوس داره میخوره الان بچه جز این غذا اصلا پلو نمیخوره یا هله هوله یا زرشک پلو اونم چی بچشم ۳سالشع  بچرو بدعادت نکنبن

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

معذرت خواهی نمیکردی 

انقدر ک شما مسئول بچع ها هستی اونم هست 

بچع ی اونم هست برا خودت ک نخواستی 

یا غیر ضروری نبوده یا عمدی ک نبوده 

اتفاقا بدتر میتوپیدی بش ک بار بعد تکرار نکنه 

چرا خودتو محکوم میکنی 

همین کارایی ک کردی رو دونه ب دونه بش میگفتی 

اون از سر کار اومده خسته ست میخاد استراحت کنه 

شما چی کارت استراحت داره؟ اون خوبه میاد خونه میتونه استراحت داشته باشه والا ما خونه دارا ک کارگر بی جیره مواجبیم دائم الکار بدون استراحت و مرخصی