2777
2789
عنوان

خانمای متاهل که نگاه های شوهر براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ زنی خوشش نمیاد مردش به زن دیگه ای توجه کنه حتی اگه دوسشم نداشته باشه از جنبه ی اینکه شوهرشه متعهد بهشه دوس نداره .. پس اوناییکه میبینن و هیچی نمیگن ینی بارها و بارهااااااا پیش اومده ناراحت شدن بحثم کردن اماااا شوهره درست بشو نیس ی کاری هم وقتی زیاد انجام بشه تکراری میشه دیگه اون حس اولو نداره و کمرنگ میشه 

هیچ زنی خوشش نمیاد مردش به زن دیگه ای توجه کنه حتی اگه دوسشم نداشته باشه از جنبه ی اینکه شوهرشه متعه ...

آهان منظورت اینه عادت می کنن 

من چرا عادت نمی کنم په؟ 

داغون تر میشم که

آهان منظورت اینه عادت می کنن من چرا عادت نمی کنم په؟ داغون تر میشم که

نه که کلا این احساسه درونت بمیره نه اما هربار کم رنگ تر از قبل میشه مثه خیانت .. بار اولش انگار میخوای بمیری اما هرچی تکرار میشه باز حس نا امیدی میاد سراغت ناراحت میشیی اما زود خودتو جمع میکنی مثه بار اول داغون نمیشی 

نه که کلا این احساسه درونت بمیره نه اما هربار کم رنگ تر از قبل میشه مثه خیانت .. بار اولش انگار میخو ...

دیگه به جایی میرسی که میگی ارزششونداره .. میگی حیف من ک بشینم برا ادم بی ارزش ناراحت باشم .

والا الان بعضی از خانوما یه جوری تیپ میزنند تو خیابون که انگار با لباس خوابند و میخواند برند عملیات 😂 

من که زنم هم هیز طور نگاه شون می‌کنم دیگه از شوهرم که قطعا بیشتر واسش جذابه نمیتونم ایراد بگیرم