2777
2789
عنوان

شوهر فروردینی چجوریه

402 بازدید | 43 پست

اقا شوهر من فروردینیه فقط ایراد می گیره ازم باردارم گیر داده می خندی لثت دیده می شه با کلی معذرت خواهی واینا

حالا شب عذاب وجدان گرفته هی می گه خوشگل شدی و فلان به خدا من خوشگلم ازش خیلی قشنگ ترم اون فقط ایراد می بینه واقعا گاهی دلم ازش میگیره خودش قیافه متوسط داره فک می کنه برد پیته چکار کنم خیلی ظاهر بینه شوهرای شمام همینن؟فک کنم به خاطر ماه تولدشم هست 😒😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم ۲۴ فروردینه.

اصلا دقت نداره.

گیرنمیده😁

حساس نیست.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

اکسم بهمن ماهی بود و فوق العاده ایراد گیر 

من تنها مشکلم قد ۱۶۰ عه 

از لحاظ چهره همه چی تمومم

تناسب اندامم دارم 

ولی اون فقططط و فقططط به قد قفلی بود و ایراد می‌گرفت 

با اینکه خودش  تحفه ای نبود با اون چشای ریز و زشتش

با اون پاهای بد فرمش تنها حسنش قد ۱۸۷ بود

فروردینی جماعت کلا اعتماد به نفس کاذب داره یکی اطرافم هست فقط در حال مسخره کردن بقیست در حالی که خود ...

آفریینننننن

کراشم فروردینیه فک می‌کنه الهه جهانه

انقدررر خودشو نه تنها برای من بلکه برای تمام دختراا میگیره که نگو 

با اینکه از لحاظ هیکل متوسط رو به پایینه

ولی چهرش خوبه

وای شاید باورت نشه هرچی مرد فروردینی دیدم همشون این مدلین ‌و خیلیم قهر میکنن و کلا جالب نیستن اعتماد ...

اره اول زندگی خیلی قهر می کردسگ مخلش کردم دید ناز خر نداره مثل خر پشیمون برمی گشت منتمو می کشید که محلش بدم😒همشون دیوونن

من شوهرم ۲۴ فروردینه.اصلا دقت نداره.گیرنمیده😁حساس نیست.

منم ۲۴ ای ام😂😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اکسم بهمن ماهی بود و فوق العاده ایراد گیر من تنها مشکلم قد ۱۶۰ عه از لحاظ چهره همه چی تموممتناسب اند ...

مردای بهمن خیلی جالب نیست

برعکس خانوماش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”