2777
2789

سلام بچه ها چطورید.. 

بچه ها من حس میکنم هرچیزیو خیلی سطحی یادمیگیری نمیدونم چرا اینجوریه اصن شیمی اعداد کوانتومی رو نمی‌فهمم.. فیزیکو میخونم نمیتونم نست بزنم ترو خدا بگین چی کنم😭😭استرس دارم حیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوازدهم تجربیم نتیجه گرفتم که نباید عجله داشته باجی تو هنوز اول راهی از الان استرس داشته باشی دوازدهم بشی خودتو میکشی 

فق بخون ریلکس تا یواش یواش پیشرفت کنی 

فیلم ببین استمرار داشته باش خودش درست میشه

و تازه با چه انگیزه ای اومدی تجربی

یاشاسین تمام توتلر(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤

خودتو نباز همه اولش همینن، فقط توروخدا ناامید نشو و ادامه بده

وای اصن نمیدونم حس اینکه بقیه بچه ها متوجه میشن و اینکه من نمیتونم تست بزنم 

هیچ موسسه ای هم ثب نام نیستم همش خانوادم میگه از امسال نمیخاد 

نمیدونم واقعا نگرانم

من دوازدهم تجربیم نتیجه گرفتم که نباید عجله داشته باجی تو هنوز اول راهی از الان استرس داشته باشی دوا ...

پرستاری میخام.. 

ولی فیزیک و شیمی رو مثلا میخونم نمیتونم تستاشو بزنم یا فک میکنم خیلی سخته تستاش

وای اصن نمیدونم حس اینکه بقیه بچه ها متوجه میشن و اینکه من نمیتونم تست بزنم هیچ موسسه ای هم ثب نام ن ...

اروم اروم عزیزم ، بخدا راه میوفتی ، تو تلگرام چنلشونو پیدا کنی کلی فیلم اموزشی مفید هست و کلی سایت مثل الا و ای‌نو ، اگه تونستی خانوادتو راضی کنی کلاسینو ثبت نام کن پک اختصاصی حدودا چهارتومنه هزینه ای نیست