2777
2789
عنوان

چرا باهام اینجوری میکنن

245 بازدید | 33 پست

پسرعموی شوهرم عکس دخترش استوری کردم گفتم مبارک باشه خوش قدم باشه فقط لایک زد باز امروز استوری کرد گفتم اسم نورسیده چیه لایک زد و جواب نداد ، با همکلاسیم حرف. زدم تو چت گفتم از همکلاسی های دیگه چخبر خیلی سطحی جواب داد گفت آره یکیشون دوتار میزنه گفتم دوتار برای چی سین زد دیگه ادامه نداد چت رو ، با جاریم چت میکردیم گفتم تو که رانندگی بلدی میخای بری جمعه بازار بزار منم باهات بیام ترسم بریزه منم بیام جاده گفت معلوم نیست برم یا نه خبر. میدم دیگه تو چت سین نزد هی آنلاین شد سین نزد خبر هم نداد ،همسایه ایم 💔💔💔مشکل از کجاست ؟؟؟ چرا آخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیر هیچ کس نباش همین و بس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

هرچی بی محلی کنی پاچه بگیری  بیشتر قابل احترامی بخدا دیدم ک میگم هرچی خوش صحبت و مهربون باشی همه برات قیافه میگیرن 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

شاید زیادی با آدم ها صمیمی میشی یا پیگیری  

روابط الان خیلی محافظه کارانه شده و آدم ها مواظب حریم خصوصی شون هستن  

من به شخصه با اینکه مشکلی با جاریم ندارم تا حالا حتی به جاریم پیام ندادم چه برسه به پسر عموی شوهرم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.