پسرعموی شوهرم عکس دخترش استوری کردم گفتم مبارک باشه خوش قدم باشه فقط لایک زد باز امروز استوری کرد گفتم اسم نورسیده چیه لایک زد و جواب نداد ، با همکلاسیم حرف. زدم تو چت گفتم از همکلاسی های دیگه چخبر خیلی سطحی جواب داد گفت آره یکیشون دوتار میزنه گفتم دوتار برای چی سین زد دیگه ادامه نداد چت رو ، با جاریم چت میکردیم گفتم تو که رانندگی بلدی میخای بری جمعه بازار بزار منم باهات بیام ترسم بریزه منم بیام جاده گفت معلوم نیست برم یا نه خبر. میدم دیگه تو چت سین نزد هی آنلاین شد سین نزد خبر هم نداد ،همسایه ایم 💔💔💔مشکل از کجاست ؟؟؟ چرا آخه
جاریتون نخواسته ماشین در اختیار شما بذاره و فکر کرده جواب نده تا خودتون متوجه شید... (البته نمیگم رفتارش درست بوده، اما درستش اینه با همسرتون برید رانندگی تا ترستون بریزه)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینقدر بیکار و فضولم همرو مثل خودم خاکی و یکرنگ میبینم
عزبزم نگو اینطوری شما مهربونی و پیگیر ولی دیگه نباش
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
با پسر عموی شوهرتون چت میکنید!!!!؟جاریتون نخواسته ماشین در اختیار شما بذاره و فکر کرده جواب نده تا ...
نه با پسر عمو شوهرم چت نمیکنم فقط در. حد استوری مناسبتی همین عروسی و بچه فامیل ریپلای کردم ، ماشین جاری من نخواستم سوار. بشم فقط خواستم کنارش. بشینم ناگفته نمانه دو سه سال ماشین نداشتن داعم با ماشین ما اینور اونور رفتن
بلاک کردم همکلاسی و پسرعمو شوهرم تو اینستا ولی جاری دیگه مثل خودش جواب پست هاش ندادم نمیشد بلاک کنم
شمام مثل من دوست داری معاشرت کنی ، با بقیه مهربونی ولی برعکس باهات اینجوری رفتار میکنن. فقط سرگرمی یا شغلی یا کار هنری هرچی پیدا کن تا سرگرمش باشی و نیاز به حرف زدن با بقیه برات کمتر بشه. چاره ای نیست آدمها سرد و سنگی شدن
آره. دقیقا دوست دارم معاشرت کنم ولی اینجوری میکنن، میخام درس بخونم اگر خدا بخواد فعلا که شوهرم راضی ...
ببین حتتتتما اینکارو بکن. بعدم برو دانشگاه ، ولی آبجی در کل بهت بگم که بهتره کلا کمترین واکنش و دلسوزی را برای بقیه بکنی. سرخورده میشی و دلت میشکنه مثل من😔
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عکس العمل ایشون بی ادبی بوده که در جواب تبریک شما یه تشکر نکرده.. اما وقتی اطرافیانت رو میشناسی نبای ...
دفعه پیش هم داداششون عقد کرده بود تبریک گفتم فقط لایک زد گفتم حتما حواسش نبوده ، تقصیر. خودمه که همیشه همه بدی های اطرافیان انکار. میکنم میگم نه فلانی اینجوری نیست ، با جاری هم خواستم برم جاده من تا حالا جاده نرفتم دو ماهه گواهینامه گرفتم