2777
2789
عنوان

رشته فناوری اطلاعات (عکس) 📸

386 بازدید | 16 پست

خانوما عکس رشته هایی که اون دانشگاهی که میخام برم ثبت نام کنم داره رو میزارم ببینید کدومش بهتره و هر اطلاعی راجبش دارید بگین مرسیی پیشاپیش🥲😂 بعدم بگید بنظرتون فناوری اطلاعات بهتره یا مترجمی زبان

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

مترجمی زبان

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم

بازارکار داره.از همون دوران دانشجویی میتونی کلاس خصوصی برداری و پول دربیاری

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

سخت افزارمیگم بازارکار خوبه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بازارکار داره.از همون دوران دانشجویی میتونی کلاس خصوصی برداری و پول دربیاری

وای چقد دودلم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
سخت افزارمیگم بازارکار خوبه

اصلا سخت افزار تو رشته هایی که فرسادم نیست

فناوری رشته خوبیه بانک‌م استخدامی داره 

شرکتام نیرو میگیرن

مترجمی زبانم خوبه میتونی هم تدریس کنی هم بانک 

بنظرم فناوری اطلاعات برو حالا کدوم گرایش نمیدونم.

از بچهای حسابداری و کارمندای بانک و دانشجوها آمار بگیر 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

فناوری رشته خوبیه بانک‌م استخدامی داره شرکتام نیرو میگیرنمترجمی زبانم خوبه میتونی هم تدریس کنی هم با ...

مرسی عزیزم نمیاااان تو تایپک موندم چیکار کنم

مرسی عزیزم نمیاااان تو تایپک موندم چیکار کنم

حضوری برو تحقیق کن

منم پارسال ی رشته ایی مدنظرم بود رفتم خود دانشگاه از دانشجوها و کارمندای شاغل همون رشته پرس و جو کردم

دومی؟؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

حضوری برو تحقیق کنمنم پارسال ی رشته ایی مدنظرم بود رفتم خود دانشگاه از دانشجوها و کارمندای شاغل همون ...

یذره سخته برام چون تنهام کلا🥲نمیدونم چیجوری برم

یذره سخته برام چون تنهام کلا🥲نمیدونم چیجوری برم

والا منم‌تنهام عزیزم

خودم تنها رفتم بیمارستان اون حوزه کاری مدنظرم رو از پرسنل پرسیدم اوضاعش چطوره ، راضیین؟ حقوقا اوکیه؟ و‌..

و بعدم رفتم دانشگاه و دانشکده ایی ک میخواستم از چنتا دانشجو درمورد درسا و اینکه پشیمونین؟ شرایط چطوره و. پرسیدم و خیلی ب آگاهیم کمک کرد