2777
2789

وزنشم خوب رونموداره زودنیس؟کلسیم بدنش کم نمیشه ؟فقط شیرخودمومیخوره وعده هاروهم کامل میدمش موهام هرروز داره ریزشش بیشترمیشه عذاب وجدان دارم میگم سر2سال بگیرم گناه داره ازینور موهام حیف☹️☹️

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماچندماهگی گرفتید؟

بگو دخترت کی ول کرد ..اصلن ترک نمیکرد سر ۲۶ ماه بزور گرفتمش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ولی خو دوسال کامل بده دوماه صبر کن خواهر موهات دست میزنه نزار

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من ۲۰ماهگی گرفتم.

تازه ۱۵ میخاستم بگیرم، دکترشم گفت بگیر و هیچ عذاب وجدانی نداشته باش، مشکلی نیست.

ولی دیگه تا ۲۰ دادم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

پسرم۲۱ماهشه تقریبا۲۰روزه گرفتمش وابستگیش اذیتم میکرد شب تاصبحم آویزون بود

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
من ۲۰ماهگی گرفتم.تازه ۱۵ میخاستم بگیرم، دکترشم گفت بگیر و هیچ عذاب وجدانی نداشته باش، مشکلی نیست.ولی ...

کمبودکلسیم نمیگیرن

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️