2777
2789

سر نماز هاتون تو قنوت ۴۰ بار بگید الهم عجل الولید الفرج بعد حاجتت بگید خیلییییی عجیب حاجت روا میشید تو یکسال😱🥹

کسایی که نماز نمیخونن از شبانه روز هر چی یادتون افتاد بگید خونه بیرون هر جا بودید بگید ورد زبونتون بشه 

گرفتاری ها وحاجت هامون فقط با فرج آقا حل میشه❤️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر میشه لطف کنی تاپیک قبلیمو گزارش بزنی لطفا

زدم عزیزم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عزیزم واسه اسهال مزمن درمانی سراغ داری ؟

اسهال باید آزمایش بدی  ببینی ریشه مریضی کجاست بعد درمان شروع کنی 

ولی صبح ناشتا خاکشیر با آب سرد خیلی خوبه  امتحان کن 

خاکشیر با آب داغ نخوری اسهال بدتر میکنه خاکشیر با آب سرد اسهال درمان میکنه

عزیزم‌ برای hpv درمانی داری؟

عزیزم عسل اصل پیدا کنی عفونت کاملا درمان میکنه (عسلی که شفاف باشه اصل نیست عسلی که درونش زلال نباشه داخلش دیده نشه اون اصله)

هم صبح ناشتا بخوری هم موضعی بزنی

سلام عزیزم من تو‌یکی از تایپیک هاتون خوندم که گفته بودین خواهرشوهرتون پیسی داشت درسته؟ گفته بودبن یک ...

برادر منم همین مشکل رو داره 

شما طب سنتی رو هم انجام دادید ؟ 

برادرم دو ماه رژیم غذایی انجام داد خیلییی عالی شد ولی خب ادامه نداد 

اسهال باید آزمایش بدی ببینی ریشه مریضی کجاست بعد درمان شروع کنی ولی صبح ناشتا خاکشیر با آب سرد خیلی ...

دکتر زیاد رفتم خاکشیرم خورم با اب سرد بیفایدست 

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

عزیزم عسل اصل پیدا کنی عفونت کاملا درمان میکنه (عسلی که شفاف باشه اصل نیست عسلی که درونش زلال نباشه ...

سلام عزیزم عسل رو چجوری استفاده کنم ؟؟ چند روز چند وقت یبار بخورم و بزنم ؟؟ میشه دوستیمو قبول کنی 

یا حسین
دکتر زیاد رفتم خاکشیرم خورم با اب سرد بیفایدست

میپرسم بهت میگم 

آزمایش دادی؟ روده تحریک پذیر داری🤔