2777
2789
عنوان

روحم دچار ساییدگی شده روانم داغونه

150 بازدید | 15 پست

من برای ارامشم جلسات مشاوره میرم .ویس و پادکست گوش میدم .یک مدت هم دارو اعصاب میخوردم ک همسرم تهدید کرد به واسطه دارو حضانت بچه رو میگیره .منم دیگه نخوردم و اشتباه کردم ...

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک مدته توی یک مدرسه مشغول ب کار شدم .فقط و فقط که عدم ارامشی ک همسرم درست میکنه ،کمتر بشه .حالا میبینم فشار بیرون هست گرچه شغلم رو دوست دارم .حقوقش ک هیچی نیست .بیشتر محیطش رو دوست دارم ...تو خونه هم همسرم هر روز اذیت میکنه و ناراحتم میکنه .بچه رو هم ازم دور کرده .چون سرکار نمیره و همش خونه است 

اصلا چرا به شوهرت گفتی داروی اعصاب می خوری؟

نمیشد که میبینه هر روز مصرف میکنم .االان یک ماهه قطع کردم .الان حس میکنم نمیکشم ..خیلی خسته است روحم 

من یک مدته توی یک مدرسه مشغول ب کار شدم .فقط و فقط که عدم ارامشی ک همسرم درست میکنه ،کمتر بشه .حالا ...

نمیکشم .خانوادش رو برده شمال .زنگ زدم حالش رو بپرسم .بهش میگم تحت فشارم و ادیت .دوست دارم چهار روز خونه پدرم باشم دور از همه چی ...داد میزنه بچه رو بده ب من برو خونه بابات یک ماه بمون ...بچه پدرش رو میخواد ..منم عصبی شدم حرفایی زدیم و گفتم مامان نمیخواد 

میگه با من باید می اومدید ..گفتم من جایی ک بهم بی احترامی بشه نمیام .مامانت اخماش رو میندازه با یک من عسل هم نمیشه خوردش و بی احترامی میکنن.....خلاصه با ناراحتی قطع کردیم ...

الان دوسالی هست حرفای دلم رو بهش نمیگم نامحرم درونم 

خودتو با یه شغلی کاری مشغول کن سرت با چیزی گرم باشه روحیه و اعصابت بر میگرده ایشالا عزیزم

عزیزم مشکلم همینه ..هر روز سر کار میرم محیط بچه هاس دوستش دارم .ولی در کنارش .هر روز هر روز صبح و شب همسرم ناراحتی درست میکنه ...امشب از ناراحتی گریم در اومد ...با خودم میگم کنسل کنم نرم ..ولی چجوری اخه ...اگه نرم دیگه پیش پسرم هستم و نمیتونه بچم رو از من دور کنه و بد منو بگه ..این مدت هم به خاطر حرفای اون بچه همش منو میزنه 

نمیکشم .خانوادش رو برده شمال .زنگ زدم حالش رو بپرسم .بهش میگم تحت فشارم و ادیت .دوست دارم چهار روز خ ...

عزیزم چقدر روزای سختیو میگذرونی🫂🫂

ان شالله خدا برات بسازه به زودی 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
میگه تامینم .حتی باشگاه هم نمیره ..محض رضای خدا

خب پول داره یعنی؟ خرج رندگیتونو از کجا میاره؟

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

دست دلم نمیره به هیچی .بزور کار میکنم .با بچه های مردم سر و کله زدن )که دوست دارم (ولی میام خونه بچم بد خلقی میکنه باباش هم اتیش ماجرا رو تند میکنه و قسم میخورم هر روز بحث و دعوا راه میندازه ...میگم دیگه سر کار نرم بشینم خونه ...ولی وقتی هم خونه بودم هر روز صبح و ظهر و شب دعوا راه مینداخت

عزیزم چقدر روزای سختیو میگذرونی🫂🫂ان شالله خدا برات بسازه به زودی

خیلی حستم از همه چی ..بهش گفتم چهار روز خونه پدرم بمونم ..میگه بچه رو بده برو یک ماه بمون باهات کاری ندارم