2777
2789
دل من هواتو کرده ببینم روزات قشنگه؟ خوش میگذره شبا بهت؟ 🤌🏻💔

ببین هنوز بفکرتم نکردم اون دورا ولت

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم دلم تنگته هم قهرم باهات… 

هم دلم شکست هم هنوز میمیرم برات… 

قلب منی هنوز همو غم منی اما افتادی از چشمام… 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

تو دیگه برنمیگردی 

انقده فاصله دوره

تو دیگه برنمیگردی 

اخر رابطه بوده

تو دیگه برنمیگردی

انقده خرابه وضعم

انقده داطعونه اوضام

ک دلت گرفته ازم

دل من هواتو کرده 

کاش از اون اول نبودی

ببین هنوز بفکرتم نکردم اون دورا ولت

مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲

مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲

مهم نی الودم به چیا من(آلوده به دوست داشتنت) 

مهم نی داغونم با کیائم

کاربری دست چند نفره

مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲مهم نی الو ...

مهم نی داغونم الودم با کیا من

مهم اینه دتسداشتی بهت خوش بگذره

پهم اینه بدون‌من

الان حالت خب بهتره

مهم نی پیشم باشی یا نه(اتفاقااااا مهمه) 🥲مهم نی میشم لاشی یا نه(لاشی نمیشم چون عاشقتم) 🥲مهم نی الو ...

هعی 

مهم اینه دوست داشتی بیشتر از این بهت خوش بگذره مهم اینه که بدون من الآن حالت خب بهتره

دل من هواتو کرده ولی خب تورم زدنت

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

دلت الان گیو میخاد ک پیشت باشه

دلم عشقمو میخواد خیلی داغونم💔

نمیزارن بهم برسیم

اگه بهم نرسیم من دیگه نمیتونم به کسی فکر کنم ینی اون میره با کسی؟🙃

من چجوری نمیرم و ببینم تو بغل یکی دیگس دارم خفه میشمم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!