2777
2789

من واسه انتخاب رشته حقوق رو اولویت اول زده بودم و فقه و مبانی رو دومی حالا دومی رو آوردم

میخام که خود حقوق رو بخونم

میتونم ی ترم بخونم ترم دوم به حقوق تغییرش بدم؟؟؟

دانشگاه پیام نور میخام برم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی صددرصد میتونم؟؟یا شرایط خاصی داره؟؟

میتونی آره. زمان ما که اینجوری بود.سه چهارتا کتاب معرفی میکنن .آزمون میگیرن .قبول شدی تغییر رشته.دوستم قبول شد.من متاسفانه درگیری ذهنی داشتم نخوندم نشد

میتونی آره. زمان ما که اینجوری بود.سه چهارتا کتاب معرفی میکنن .آزمون میگیرن .قبول شدی تغییر رشته.دوس ...

شماهم پیام نور میری؟؟

دوستت از چ رشته ای ب چ رشته ای رفت؟؟

اون کتابایی ک آزمون میگیرن از کدوم رشته اس؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
شماهم پیام نور میری؟؟دوستت از چ رشته ای ب چ رشته ای رفت؟؟اون کتابایی ک آزمون میگیرن از کدوم رشته اس؟ ...

عزیزم فقه وحقوق دقیقا مثل حقوقه ولی یکسری درس ها اضافه داری ارشد میتونی حقوق بخونی میتونی وکالت امتحان بدی و... اما اگر الان روزانه هستی و یک ترم فقه و حقوق بخونی بعد بری پیام نور باید یک مقدار هزینه بپردازی . 

عزیزم فقه وحقوق دقیقا مثل حقوقه ولی یکسری درس ها اضافه داری ارشد میتونی حقوق بخونی میتونی وکالت امتح ...

نه فقه و مبانی حقوق پیام نور قبول شدم حالا میگم ی ترم بخونمش واسه ترم بعد تغییرش بدم ب حقوق

هزینه اش حدودا چقدره؟؟

نه فقه و مبانی حقوق پیام نور قبول شدم حالا میگم ی ترم بخونمش واسه ترم بعد تغییرش بدم ب حقوقهزینه اش ...

طوری نیست یک کارنامه سبز میاد مشخص میکنه چه رشته هایی اوردی اونجا تغییر رشته بده همینجور خودت نمیتونی بگی ترم بعد تغییر رشته میدم زمانبندی خودش رو داره

طوری نیست یک کارنامه سبز میاد مشخص میکنه چه رشته هایی اوردی اونجا تغییر رشته بده همینجور خودت نمیتون ...

خب من کنکور شرکت نکردم موردی نداره؟؟

براساس سوابق قبول شدی

اره من ۲ سال پیش بود ک کنکور دادم

امسال پیام نور بر اساس سوابق انتخاب رشته کردم

شماهم پیام نور میری؟؟دوستت از چ رشته ای ب چ رشته ای رفت؟؟اون کتابایی ک آزمون میگیرن از کدوم رشته اس؟ ...

من ورگدی 89 بودم.خیلی ساله تموم کردم

فقه و حقوق به حقوق جفتمون قرار بود بریم.من نخوندم.

کتابای حقوقه.خیلی سخت نیس

من ورگدی 89 بودم.خیلی ساله تموم کردمفقه و حقوق به حقوق جفتمون قرار بود بریم.من نخوندم.کتابای حقوقه.خ ...

اون از فقه رفت حقوق؟