2777
2789
عنوان

پیشنهادتون برای چاق شدن چیه

104 بازدید | 12 پست

؟

برای دوستم میخوام . استعداد چاقی داره ولی میل ب غذا نداره

بخاطر مریضی یهو خیلی لاغر شد 

الان میخواد پر بشه 

میگه اصلا میل ندارم و گشنم نمیشه ولی میخوام تپل شم باز 

باشگاه شرایط نداره بره 

چیکار کنه ؟؟؟ 

من گفتم زیاد زیاد غذا بخور میگه دل درد میگیرم و فلان .

راهی دارین 🥲

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حجم غذاشو کم کنه دفعاتش رو زیاد...

برای وعده های اصلی تایمی رو مشخص کنه و تو همون تایم سعی کنه غذا بخوره...مثلا یه روز ۷ صبحونه نخوره یه روز ۱۰

برای عصرونه عدسی یا خوراک لوبیا خوبه بخوره

چایی هم کم بخوره...یه استکان مثلا اونم کم رنگ

اینارو یه دکتر تغذیه به من گفت

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

برای چیه ؟ضرر نداره ؟

برای افزایش اشتها....ولی میگن خواب آورم هست...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اهان مرسی

قرص نخوره بهتره....مگه اینکه دکتر بگه....بیشتر ریزه خواری داشته باشه...مثلا مغزیجات....میتونه مغزیجات آسیاب کنه بریزه تو بستنی از این کیلویی ها...خیلی مقوی میشه....ولی هر چی که میخواد بخوره،حتما چک کنه ببینه برای بدنش ضرر نداشته باشه....سعی کنه غذارو با لذت بخوره...اینجوری گوشت میشه به تنش....میوه هم خیلی خوبه....چون ویتامین داره و جذب غذارو زیاد میکنه

قرص نخوره بهتره....مگه اینکه دکتر بگه....بیشتر ریزه خواری داشته باشه...مثلا مغزیجات....میتونه مغزیجا ...

شربت برای افزایش اشتها بره دکتر بگیره خوبه ؟؟؟

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️
شربت برای افزایش اشتها بره دکتر بگیره خوبه ؟؟؟

آره اگه دکتر بگه چه ایرادی داره...اکثرا هم دکترا شربت های ویتامینه میدن برای اشتها