2777
2789

به احترام دو کَس از جایت برخیز، یکی پدر و دیگری آموزگار. این فرموده حضرت علی است پدر شیعیان عالم.

پدر همان شخصی  است که انسان را  به یاد استواری کوهستان، درخشش آفتاب و آرامش مهتاب می اندازد.

مگر نه اینکه پدر عزیز دل دختر و آرام بخش دل مادر است؟

آری همین است

به احترام دو کَس از جایت برخیز، یکی پدر و دیگری آموزگار. این فرموده حضرت علی است پدر شیعیان عالم.پدر ...

وایییی چقدر قشنگ بودددد توروخدا یه چند خط دیگه برام مینویسی؟

برات زیارت عاشورا میخونم الهی خیر از زندگیت ببنیی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیده ای مداد را؟ لحظه به لحظه شاهد تمام شدنش هستی

میبینی چگونه خود را فدا میکند تا تو راحت باشی، درست مثل فرشته ی خدا، مادر... 

اما خودکار ظاهرش را حفظ میکند، به تو استرس تمام شدن نمی دهد، اما روزی میرسد که میبینی دیگر نمیکشد.. حواسمان به کسایی که مثل خودکار از خودشون ضعف نشون نمیدن باشه، چون زودتر تموم میشن... 

به نام پشتوانه ی محکم، نشانه ی قدرتمندی خدا، پدر❤

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

در عالم کودکی پدر با صدای گرما بخشش هرشب مارا به دنیای قصه ها می بُرد و افکار ما را مزین به زیبایی های زندگی می نمود.

پدر، آوردن نامش مرابه یاد دستان زحمت کش، شانه های ستبر شده از کار و مردانگی، چشمان مهربان و غیرتی که با آن نان حلال برایمان به ارمغان می آورد، می اندازد.

با فداکاری های پدر است که عشق برایم معنا می یابد و ارزش های زندگی پر رنگ می شود.

هر زمان که به دستان توانگر وچشمان درخشان او می اندیشم، عشق او در قلبم تازه تر می شود،جان می گیرد و احساس سپاس گزاری از خدا برایم به وجوب می رسد‌.

لیک تشکر از پدر چگونه ممکن است هنگامی که چیزی نمی یابم تا جبران سالهای سپری شده از عمر او برایم باشد...

کلمات تشکر برای کافی نیست، تنها می توانم دوست داشتن و مهر خودرا به او ابراز کنم تا بلکه گوشه ای از دریای محبتش را جبران سازم.

پدر مهربانم، بر دستان زحمت کش و قدرتمندت بوسه می زنم و دوست دارم در تمام عمرم این دعای زیبای قرآنی را برایت به آسمان بفرستم:

پروردگارا، مرا، پدرم را، مادرم را و تمام مومنان را بیامرز، در روزحساب...