2777
2789
عنوان

دختره تو بچگیش ایدز گرفته

307 بازدید | 16 پست

اینی که دارم میگم فیلمه خب😂

دختره با یه تیغ جراحی الوده گردنش بریده میشه ولی خب زنده میمونه 

بعد از این که بزرگ میشه ازدواج میکنه بچه دار میشه میفهمه ایدز داره شوهرشو ترک میکنه 

حالا بعد از چند سال شوهرش فهمیده به این علت بوده

الان یه سوال 

شوهرش و دخترش هم نباید ایدز داشته باشن؟

اخه ویروسه تو بچگی بهش منتقل شده

پس چرا سالمن💀

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

این فیلم کجایی هست 😐😐😐😂😂😂😂هندی یا ترکی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد کره ای

واویلا😂😂😂😂😂

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
مسخره بازیه دیگه ساخته ذهن مریض و کم هوش کارگردانه

حالا چرا مریض😂

اره فیلمش خوبه ها داستان اصلیش این نیست ولی این الان یه باگ محسوب میشه🗿اعصابم خورد شد

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

صد در صد کره ای

چه باهوش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا چرا مریض😂اره فیلمش خوبه ها داستان اصلیش این نیست ولی این الان یه باگ محسوب میشه🗿اعصابم خورد ش ...

ریپ رو این پیام 😐🤦🏼‍♀️جوابو گفتم 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
ریپ رو این پیام 😐🤦🏼‍♀️جوابو گفتم

اره الان دیدم بوص قشنگم💖💖

کره ای بود جدی؟😂😂

اره😂😂😂امیدوارم بگن تا قسمت اخر همشون مریض شدن حیف سریال باگ داشته باشه🥰😂😂😂

اره😂😂😂امیدوارم بگن تا قسمت اخر همشون مریض شدن حیف سریال باگ داشته باشه🥰😂😂😂

به نظرم کم کم مشخص میشه که اونا هم ایدز گرفتن 🙄😂

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
به نظرم کم کم مشخص میشه که اونا هم ایدز گرفتن 🙄😂

اگه نشد امتیاز منفی میدم بهشون🤣